Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Opustil tehotnú partnerku, nedohodli sa ani na mene pre bábo! TAKTO šialene ho napokon pomenovali!
Zdielať na

Opustil tehotnú partnerku, nedohodli sa ani na mene pre bábo! TAKTO šialene ho napokon pomenovali!

Zdroj: Instagram/MN

Za vlaňajším rozchodom českého herca Jaromíra Noseka (45) s partnerkou Zuzanou Hasalíkovou (32), ktorá bola vtedy tehotná, malo byť podľa všetkého aj to, že si nebol istý svojím otcovstvom. Mal ju vyhodiť z bytu a údajne od nej požadoval aj test otcovstva. V kuloároch sa ale už vtedy šepkalo o jeho blízkom vzťahu k speváčke Marii Svobodovej.

​Od rozchodu Jaromíra Noseka s partnerkou Zuzanou Hasalíkovou sa k tejto téme nevyjadroval verejne ani jeden z nich. Pár sa dal dokopy v roku 2018 a po čase obaja veľmi túžili po spoločnom potomkovi, ale nedarilo sa im. Až vlani na jar, keď spolu trávili dovolenku v Mexiku, Zuzana konečne otehotnela. Namiesto upevnenia ich vzťahu však prišlo zakrátko k ich drsnému rozchodu. Jaromír sa k tomu vyjadriť nechcel. Až teraz konečne prelomil bariéru mlčania v rozhovore pre Expres.cz.

Hoci sa po jeho boku objavuje mladá kráska Iveta, on tvrdí, že za rozchodom nebol nikto tretí, ba že na nový vzťah nemá teraz ani pomyslenie. "Jednoducho sme si prestali rozumieť a je pomerne nešťastné, že sme sa rozišli práve v dobe, keď bola Zuzana tehotná," vysvetľoval Nosek situáciu z vlaňajška. Len ťažko sa však dá chápať, že sa zhruba pred rokom priznal, ako pracujú so Zuzanou na vytúženom potomkovi a keď sa im to na jar na dovolenke podarilo, až vtedy pochopil, že s ňou už nechce byť a "vyhodil" ju tehotnú z bytu.

Jaromír so Zuzanou, keď ešte tvorili pár:

Zuzana už porodila a Nosek ju viezol do pôrodnice, aj bol počas pôrodu pri nej. Zakrátko už ale odišiel, takže romantický záver sa nekoná. A zjavne je to dobre, keďže sa s Hasalíkovou nedokázali dohodnúť ani na mene pre syna. Zuzana chcela Dominika, Jaromír Nicka. Ani jeden neustúpil zo svojej predstavy, a tak je výsledok skutočne čudný a chlapec im asi nepoďakuje. "Znie to trochu srandovne, ale menuje sa Dominik Nick Nosek," zveril sa pre Expres.cz zjavne spokojný herec s týmto šialeným výsledkom, najmä keď si ho človek povie nahlas. Napriek evidentne nie práve ideálnemu vzťahu so Zuzanou chce fungovať ako otec a žiaden súd kvôli synovi nepripúšťa. Na všetkom sa vraj so Zuzanou, ktorá býva kúsok od neho, už dohodli. Azda to dopadne lepšie, ako oteckov výber mena...

Jaromír so Zuzanou v čase idylky:

Najčítanejšie