Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Krutý manipulátor a násilník?! Šokujúce vyjadrenia o zosnulom Matthewovi Perrym!
Zdielať na

Krutý manipulátor a násilník?! Šokujúce vyjadrenia o zosnulom Matthewovi Perrym!

Archívna reportáž

Na oficiálnu toxikologickú o tom, čo sa našlo vo vzorke krvi zosnulého herca Matthewa Perryho (†54), sa čakalo od jeho skonu koncom októbra až do polovice decembra. Súdny lekár potvrdil, že zomrel na "akútne účinky ketamínu", ktorý spôsobil zastavenie jeho srdca. Perry vo svojich memoároch vydaných v roku 2022 tvrdil, že drogy neberie už 19 mesiacov, ale ako uviedli viacerí jeho známi, nebola to pravda. Po období smútku a oslavných chválospevov ale teraz vyšli najavo poriadne nelichotivé informácie.

​Hoci sa hovorí, že o mŕtvych len v dobrom, pár osôb z blízkosti zosnulého Matthewa Perryho sa tým zrejme neriadi. Jeden z nich uviedol nedávno pre Daily Mail: "O tom, že už drogy neberie, všetkým klamal. Nikdy nebol čistý. Je to veľmi smutné. Viete, najviac klamal asi sám sebe. Dokázal byť veľký manipulátor, keď prišlo na jeho problémy s drogami. Ale bol to neuveriteľný boj a on bojoval každý deň až do konca."

Ďalší zdroj zas vytiahol úplne šokujúce tvrdenie o jeho sklonoch k agresii. "Nedokázal sa kontrolovať. Muž, ktorého poznali tí, čo mu boli blízki, a muž, ktorého poznal svet, boli dvaja veľmi odlišní ľudia," tvrdil a opísal, ako ublížil priateľke, ktorú nazval v jeho memoároch Erin a priznal, že jej vďačí za záchranu života, keď mu prasklo črevo. V skutočnosti sa vraj menuje Morgan Moses (37), spolu s ním bývala a dozerala na neho až do jedného momentu. "Nedokázal sa kontrolovať. Hodil Morgan o stenu a potom ju hodil na posteľ. Odišla," šokoval zdroj svojou výpoveďou o Perryho krutosti, keď strácal nervy.

Až po vyše dvoch mesiacoch zverejnili príčinu skonu herca:

​Údajne kvôli hercovej agresivite v roku 2021 zrušila zasnúbenie aj Molly Hurwitz (32), s ktorou chodil od roku 2018. Na Valentína zistila, že Matthew flirtuje cez zoznamovaciu aplikáciu s Kate Harals (19), keď našla darček určený pre ňu a zrejme mu to vyčítala. "Hodil po nej konferenčný stolík a povedal jej, že sa zbláznila," tvrdil zdroj. Možno z pomsty v memoároch napísal, že keď ju požiadal o ruku, bol pod vysokou dávkou liekov a nevedel, čo robí. "Nedokázal prekusnúť, že ho nechala. Trpel príšerným strachom z opustenia," mieni zdroj. Jedna Perryho kamarátka prezradila, že si pravidelne pichal testosterón, čoho následkom bola práve zlosť a zúrivosť. Nevedno, koľko je na týchto rečiach pravdy, no je toho priveľa, aby to boli len výmysly. Ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne a Matthew zrejme bojoval s viacerými démonmi...

Najčítanejšie