Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
S rakovinou bojujúca Anička Slováčková šokovala fanúšikov! TÝMTO prezradila veľa!
Zdielať na

S rakovinou bojujúca Anička Slováčková šokovala fanúšikov! TÝMTO prezradila veľa!

Zdroj: Instagram/AS

Sympatickej Aničke Slováčkovej (28) už niekoľko mesiacov držia nielen jej fanúšikovia palce, aby sa vyliečila z rakoviny pľúc. Túto smutnú správu sa verejnosť dozvedela po jej koncerte v októbri, keď ju sama speváčka priznala na jej instagramovom profile. K liečbe chemoterapiou sa postavila hrdinsky a obdiv si zaslúži aj jej rozhodnutie naďalej vystupovať. No to nie je všetko, teraz zverejnila aj svoje ďalšie plány, záväzky a ciele na tento rok a je toho viac, ako by si trúfol nejeden zdravý človek.

​Pre Aničku Slováčkovú je veľkým pomocníkom Instagram, kde zdieľa svoje radosti aj trápenia už odvtedy, čo sa u nej pred pomaly 5 rokmi objavila rakovina prsníka, z ktorej sa vyliečila a potom pozitívne motivovala aj ostatné ženy a dievčatá k prevencii či liečbe. Žiaľ, rakovina sa vrátila, tentokrát do pľúc, no speváčka sa opäť hrdinsky pustila do boja a ukazuje ostatným, že na život nerezignovala a stále má kopu plánov, ktoré chce dosiahnuť.

Po koncoročnom úspešnom koncerte v Pardubiciach, kde vystúpila spolu s bratom, si Anička zaumienila, že aj v roku 2024 bude úspešne pokračovať na svojej ceste životom. "Kiež by celý rok 2024 bol rovnako podarený ako ten koncert. Čo vy a predsavzatia? Dávate si? Ja tento rok idem bomby. Som zvedavá, dokedy mi to nadšenie vydrží. Tak som zvedavá, ako to všetko dopadne," napísala k fotografii z koncertu.

Anička a jedna z jej najnovších pesničiek:

Jej predsavzatí je presne desať a ani jedno nie je nesplniteľné. Od čítania kníh, cvičenia na posilnenie tela, cez zvýšenie počtu aktivít v prírode aj kontaktov s kamarátmi aj neznámymi ľuďmi, až po našetrenie si na vysnenú dovolenku. Vraj by chcela navštíviť na konci roku vianočný New York. "Ste obrovskou inšpiráciou a hnacou silou pre veľa ľudí. A my sme tu zas pre vás, aby sme vám tu silu a zdravie zas vrátili," zhrnula v komentári jedna jej obdivovateľka to, čo vnímajú iste aj mnohí iní. Anička na to reagovala s pokorou jej vlastnou, že ak pomôže čo len jednému človeku ako "sprievodca ťažkého obdobia a toho, že sa dá všetko zvládnuť", bude za to vďačná.

Najčítanejšie