Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Obrovská tragédia! Známy herec zahynul pri havárii lietadla aj s dvomi malými dcérami!
Zdielať na

Obrovská tragédia! Známy herec zahynul pri havárii lietadla aj s dvomi malými dcérami!

Zdroj: instagram/CO

Šoubiznis poznamenala ďalšia smutná správa. Pri nehode malého lietadla zahynul 51-ročný nemecký herec Christian Oliver, aj s jeho dcérkami Maditou (10) a Annik (12), zahynul aj pilot lietadla. Lietadlo sa zrútilo pri pobreží ostrova Bequia, ktorý je súčasťou ostrovného štátu Svätý Vincent a Grenadíny v Karibiku.

​theMiestne správy uvádzajú, že 26. decembra pricestoval so svojimi deťmi do Karibiku po tom, čo ukončil nakrúcanie filmu Navždy zachovaj pokoj. Režisér filmu Nick Lyon vzdal hercovi hold na sociálnej sieti, keď napísal: "Roky sme hovorili o tom, že spolu natočíme film, a nakoniec sme to urobili! Ďakujem ti za to, že si bol skvelým kolegom, hercom a priateľom".

Tento nemecký herec sa hneď po maturite odsťahoval do Los Angeles, kde ho prezývali "Baby A" pre jeho silný nemecký prízvuk, ktorým pripomínal Arnolda Schwarzeneggera. Časom sa mu ale podarilo presadiť a zahral si vo filmoch ako Indiana Jones a nástroj osudu, Prebudená posadnutosť či Valkýra, či v seriáloch Kobra 11, Konečne zvoní, Doktor z hôr alebo Kriminálka Stuttgart.

Smrteľnú nehodu zachytili niektorí ľudia na mobil:

Len dva dni pred smrťou Oliver zverejnil fotku z tropickej pláže s popisom: "Nech vládne láska. Prajem vám všetkým to najlepšie do roku 2024". Skupina údajne smerovala na ostrov Svätá Lucia, keď ich lietadlo havarovalo krátko po štarte z letiska v Bequii. Na záberoch z desivej havárie, ktoré urobil okoloidúci, je počuť: "Lietadlo havarovalo! Zavolajte pobrežnú stráž!". Pilot Robert Sachs sa krátko po štarte spojil s vežou, aby im oznámil, že lietadlo má problémy a že sa otáča. Podľa miestnych správ to bola posledná komunikácia z lietadla.

Posledný príspevok herca:

Voda v okolí miesta havárie je údajne asi 70 metrov hlboká a miestni obyvatelia pomáhali záchranným službám pri prehľadávaní vody. Svedok nehody opísal, že lietadlo po dopade na vodu "explodovalo". Tyrone Durham, ďalší svedok a dôstojník pobrežnej stráže zhodnotil, že "akoby vypadol prúd alebo zlyhal motor", zrazu sa všetko vyplo a nasledoval pád.

Pre ženu

Najčítanejšie