Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Bábo je na svete! 42-ročná herečka sa dočkala dieťatka s jej 27-ročným priateľom!
Zdielať na

Bábo je na svete! 42-ročná herečka sa dočkala dieťatka s jej 27-ročným priateľom!

Zdroj: youtube/screenshot Vogue

Neplánovali to, nijako extra na tom nepracovali, a predsa sa podarilo! Britská herečka Sienna Miller minulý rok potvrdila, že čaká dieťa priateľom Oli Greenom, a na červenom koberci ukázala odhalené bruško. To už zmizlo, namiesto toho ju pred pár dňami videli na prechádzke v Londýne s modelom a hercom Olim a s ich novorodeným dievčatkom, ktoré niesla v ergonomickom nosiči za 3500 eur.

​Dvojica, ktorú síce na papieri delí 15 rokov, no vizuálne by to azda nikto netipoval, spolu chodí od roku 2021. Nestarnúca hollywoodska kráska vyzerá stále fantasticky a aj po pôrode je štíhla ako prútik. Sienna o svojom vzťahu pre Vogue prezradila, že sa zoznámili na halloweenskom večierku spoločného priateľa, no absolútne to nechcela brať vážne. "Povedala som si, že je to absurdné, že to nikam nepovedie. Ale potom sa ma usilovne snažil presvedčiť, aby som s ním išla na drink," prezradila Sienna, a ako príbeh dopadol, je už jasné. 

"Myslím, že srdcové záležitosti sa nedajú upraviť zákonom," zhodnotila zaľúbená dvojnásobná mama. Je mamou aj 11-ročnej dcéry Marlowe, ktorú s bývalým snúbencom Tomom Sturridgeom. Herec bola so Siennou štyri roky a pár bol aj zasnúbený. V minulosti chodila aj s hollywoodskymi hercami Bradom Pittom, Judom Lawom a Danielom Craigom. Sienna bola v roku 2007 zasnúbená aj s hercom Rhysom Ifansom, ale o rok neskôr sa rozišli.

Britka Sienna vo filme American Woman:

Vo vzťahoch prosto až doteraz nemala veľa šťastia, aj preto sa prakticky zamýšľala nad tým, aby sa zariadila pre prípad, že by chcela mať ešte druhé dieťa. Otvorene hovorila o rozhodnutí zmraziť si vajíčka. "Tlak ohľadom detí, či by som ich mala mať viac, prečo som ich nemala a podobne, je naozaj ohlušujúci. Biológia je pre ženy v tomto desaťročí neuveriteľne krutá. Potom som sa dostala k štyridsiatke a zmrazila som nejaké vajíčka," priznala herečka, no prekvapivo, napokon ich nevyužila a dokonca bolo jej druhé tehotenstvo neplánované. "Mala som veľké šťastie. Nesnažila som sa nevyhnutne otehotnieť. Stalo sa to ako úplné prekvapenie a z biologického hľadiska to bolo niečo, čo sa mi podarilo len tak," zhodnotila nadšená dvojmama, ktorá zrejme už tretie dieťa nepridá.

Sienna s bábom a jej priateľom:

Dokonalá vidiecka chalupa Sienny Miller:

Pre ženu

Najčítanejšie