Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Desivý útok! Bitka seriálového Steva s motorkármi pred očami jeho 10-ročnej dcéry!
Zdielať na

Desivý útok! Bitka seriálového Steva s motorkármi pred očami jeho 10-ročnej dcéry!

Archívne video

Práve na Silvestra počas bieleho dňa zažil herec Ian Ziering (59), známy najmä ako Steve z Beverly Hills 90210, veľmi nepríjemný incident priamo na rušnej ulici Hollywood Boulevard. Napadli ho jazdci na minibikoch, ktorí sa nebezpečne priblížili k jeho autu, kde sedela aj jeho desaťročná dcérka. Došlo ku kolízii a herec z auta vystúpil, aby si obzrel škodu, čo mu jeden zo skupiny jeho motorkou spôsobil. Nasledovala poriadne desivá mela.

​Známy Hollywood Boulevard je neustále monitorovaný kamerami. Aj incident s hercom Ianom Zieringom počas Silvestra neunikol kamerám, a tak je možná jeho rekonštrukcia zo záznamu. Sám herec sa k tomu na druhý deň vyjadril na Instagrame. "Včera som zažil alarmujúci incident so skupinou na mini motorkách. Keď som uviazol v premávke, k môjmu autu sa agresívne priblížil jeden z tých jazdcov, čo viedlo k znepokojujúcej konfrontácii," napísal s tým, že po jeho vystúpení z auta sa musel chrániť pred fyzickým napadnutím motorkárov.

"S úľavou oznamujem, že moja dcéra a ja sme v poriadku, ale tento incident ma hlboko znepokojil rastúcou drzosťou takýchto skupín, ktoré narúšajú verejnú bezpečnosť a mier. Táto situácia poukazuje na rozsiahlejší problém chuligánstva v našich uliciach a potrebu účinných reakcií orgánov činných v trestnom konaní na takéto správanie. Ako občan a rodič považujem za neprijateľné, aby sa skupiny mohli slobodne takto správať a vyvolávali strach a chaos, pričom odpoveď úradov sa zdá byť nedostatočná," odkázal nahnevaný herec.

Pozrite si video z incidentu:

Ziering je zástancom toho, že sa proti takémuto správaniu treba postaviť. "Tento incident ma utvrdzuje v presvedčení o dôležitosti osobnej a komunitnej bezpečnosti. Musíme riešiť základné problémy, ktoré vedú k takémuto rušivému správaniu, a zabezpečiť, aby naše ulice boli bezpečné pre všetkých. Vyzývam predstaviteľov mesta a orgány činné v trestnom konaní, aby podnikli rozhodné kroky proti takejto nezákonnosti a poskytli potrebné zdroje na zabránenie budúcim udalostiam," uzavrel svoj príspevok o incidente a poďakoval svojej rodine, priateľom a fanúšikom za podporu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Ziering (@ianziering)

"Práve v náročných chvíľach, ako sú tieto, je sila a jednota našej komunity najdôležitejšia. Šťastný nový rok," odkázal celkom na záver. Na druhej strane zo záznamu nie je jasné, kto fyzicky zaútočil ako prvý, a zdá sa, že to bol práve Ian, ktorý ranami nešetril. Mal šťastie, že sa to udialo na tak verejnom mieste, inak by pre neho absolútna prevaha protivníkov mohla skončiť aj horšie.

Z tohto videa vidno, že sa bikeri pomstili aj na Ianovom aute:

Najčítanejšie