Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
K Vrbovským sa vlámal lupič! Škoda za tisíce, toto odkazuje Jasmina a Rytmus pridal aj VÝZVU!
Zdielať na

K Vrbovským sa vlámal lupič! Škoda za tisíce, toto odkazuje Jasmina a Rytmus pridal aj VÝZVU!

Archívna reportáž

Najdôležitejšie je, že sa nič nestalo ľuďom, na čele s malým Sanelom

Len týždeň po tom, čo sa Rytmus pochválil prsteňom za stotisíc, si zrejme aj na tento kúsok spravil chuť zatiaľ neznámy páchateľ. Ten sa v predposledný deň roku vlámal do ich domu v Malinove a odišiel so slušným lupom. Našťastie nikomu z rodiny Vrbovských, ani ich blízkych sa nič nestalo.

​Je vždy riziko chváliť sa majetkom, tobôž šperkami, ktoré sa dajú prosto "hodiť do tašky". Robiť to na sociálnych sieťach pred státisícmi sledovateľov sa už zdá byť priam pozvánka, hoci ako Jasmina tvrdí, v ich dome vždy niekto je a je aj inak zabezpečený. No predsa sa to jednému dlhoprstému podarilo a neodišiel naprázdno, hoci nový raperov prsteň si neodniesol.

Jasmina zverejnila po udalosti vyjadrenie, z ktorého je jasné, že za veľkú tragédiu to nepovažujú, dovolila si už tak trochu aj žartovať. "Nechápem, prečo vesmír takto zareagoval vzal iba moje šperky," na čo sa Rytmus ozval, že aj jemu vzal retiazku. "Je to preto, že Paťo má viac rozumu a máme dokonalý trezor, z ktorého sa to nedá jednoducho vypáčiť a ja som si tam tie veci nedávala," zhodnotila sebakriticky svoj podiel viny s tým, že jej ani nenapadlo, čo sa môže stať.

Vrbovských strata až tak nepáli, čo sa týka financií, sú dostatočne majetní napríklad aj na byt v Dubaji:

​Celé to verú ako veľké ponaučenie. "Ak to na niečo malo byť, toto, čo sa nám stalo, nech je to výkričník pre nás aj pre ostatných, my z tohto domu urobíme Prison Break, vy spravte to z vašich domov, čo máte možnosť urobiť, ale myslite na to, že aj keď ste preč za bieleho dňa, dávajte si pozor na svoje veci," odkázala Jasmina sledovateľom a pridala aj informáciu, že ich dom nebol v obci jediný, ktorý ktosi vykradol.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Škodu zhodnotil Rytmus tak nad vecou, ako sa len dá. "Všetko, čo sa dá kúpiť, je lacné, preto ti kúpim nové..," prisľúbil Jasmine novú výbavu šperkov. No predsa len by bol rád, aby zlodej neunikol bez trestu. "Priatelia teraz mi ani tak nejde o materiálne veci ako o to, že ak je tu niekto, kto mi pomôže s dolapením zlodeja, tak sa mu pekne odvďačím," doplnil raper a je isté, že odmena by bola štedrá. Ktovie, možno to motivuje aj samotného zlodeja...

Najčítanejšie