Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Svadbu Hanychovej zhodnotila jej sestra! Prekvapila slovami o Dopitovi a ďalšom bábätku!
Zdielať na

Svadbu Hanychovej zhodnotila jej sestra! Prekvapila slovami o Dopitovi a ďalšom bábätku!

Zdroj: Instagram/AH

Aj keď influencerka Agáta Hanychová (38) má najmä kvôli svojmu ostrému jazyku a prelietavosti veľa neprajníkov, v rodine je veľmi obľúbená. Napriek veľkému vekovému rozdielu si s ňou veľmi dobre rozumie aj sestra Kordula Stropnická (18). Agátinho syna Kryšpína (12) vnímala kedysi vraj ako mladšieho brata. Pamätá si v dobrom aj na jeho otca Mirka Dopitu (39), pokým na pár rokov nezmizol na Bali. A je veľmi rada, že sa dali s Agátou opäť dokopy.

​Keď začala Kordula Stropnická dospievať a chcela sa páčiť, zasväcovala ju do tajov líčenia a úpravy vlasov, či radila jej s výberom outfitov práve jej staršia sestra Agáta Hanychová. Teraz to už je vraj skôr opačne. Po Kordulinom rozchode s priateľom Damianom si obe spolu vyšli neraz do spoločnosti nastajlované od hlavy až po päty. Iste sa navzájom zdôverujú o všetkom, a tak pre Kordulu nemala byť prekvapením ani Agátina svadba. Aj keď jej prvý plánovaný termín sa zhodoval s časom, keď bola s mamou a bratmi v Alpách, iste by sa vraj odtiaľ vrátila.

"Ja som to vedela a som veľmi rada, že sa to presunulo, pretože by som o to nechcela určite prísť. Za sestrou by som aj tak šla, neviem ako ostatní, ja by som o to ale nechcela prísť, mám ju strašne rada," vyjadrila sa Kordula v rozhovore pre eXtra.cz krátko po skončení sestrinho svadobného obradu na zámku neďaleko Prahy. Bolo na nej ešte vidieť dojatie. "Ja som plakala hneď na začiatku a potom som plakala celú dobu. Teraz som si upravila mejkap a už je to dobré," priznala sa. Myslí si, že Mirek je sestrina prvá a najsilnejšia láska a patria k sebe, preto je rada, ako to dopadlo.

Nového švagra pozná od malička. "Spomínam na Mirka len v tom najlepšom. Bol súčasťou našej rodiny a som rada, že i naďalej bude. Vždy prinesie radosť do miestnosti, je s ním sranda a je milý, nestresuje, nerobí problémy, keď sa niečo naskytne, všetko rieši s úsmevom, je to veľká úľava," vyzdvihla Kordula sestrinho manžela. Výhrady má len voči tomu, keby sa rozhodli pre ďalšie dieťa. "To už, prosím, nie, tri deti stačia. Ja na nich dohliadam často, mám ich všetkých rada, ale už dosť," rezolútne prehlásila s úsmevom na tvári, no vzhľadom ku klebetám, ale aj vyjadreniam Agáty, je celkom pravdepodobné, že ešte jedno bábo na stráženie zrejme predsa len pribudne.

Najčítanejšie