Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
To je ale sexi mašina! Victoria Beckham ukázala Davida ako ho vidí len ONA!
Zdielať na

To je ale sexi mašina! Victoria Beckham ukázala Davida ako ho vidí len ONA!

Archívna reportáž

O slávnej manželskej dvojici, Victorii a Davidovi Beckhamovcoch, rozhodne nemožno povedať, že všetko čo majú a dosiahli im spadlo len tak z neba. David musel svoj futbalový talent podporiť tvrdými tréningami, aby sa presadil ako budúca superhviezda. No ani dva roky pred päťdesiatkou nezaháľa a svoje telo si udržiava v kondícii cvičením. Victoria po úspechu v skupine Spice Girls dosiahla ďalší úspech ako módna návrhárka. Ale za najväčší úspech považuje zrejme svoju rodinu, vrátane mega sexi manžela.

​Už nejaký piatok je hviezdny anglický futbalista David Beckham idolom dievčat a žien. Získať si jeho srdce sa však podarilo iba Victorii. Veľmi dobre si uvedomuje, ako jej ho mnohé ženy závidia, a je čo. Za tie roky, čo sú spolu a vychovali štyri deti, vyzerá David stále skvelo a stále svoju manželku rovnako miluje. Victoria však rada provokuje fanúšičky jeho fotkami či videami, kde vidieť jeho vypracované telo a najmä pekný zadok, obvykle polonahý.

V decembri na svojom instagramovom profile dopriala všetkým jej početným sledovateľkám hneď viacero pohľadov na jej takmer nahého sexi manžela. Napríklad video ako robí David v posiňovni sériu klikov. Na sebe mal krátke vypasované modré trenky, v ktorých sa rysoval vypracovaný zadok a Victoria ho snímala z rôznych uhlov. "Ráno si zacvičte s touto mašinou lásky," odkázala v komentári k videu. Ako sa dalo čakať, okamžite prišli reakcie.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 
Okrem státisícov lajkov, sa mnohí netajili obdivom k Beckhamovmu zadku aj poznámkami ako "Zaslúži si rytiersky titul za to, že to zdieľala," či "Vesmír je na teba veľmi pyšný za všetok tvoj prínos pre ľudí," a ďalšie v podobnom znení. No to nebola jediná potecha pre fanúšičky. Ešte pred Vianocami pridala fotku, ako sa David v obtiahnutých trenkách snaží opraviť televízor, čo bol tiež vrelo prijatý príspevok. Takéto fotky nie sú ojedinelé, Victoria sa rada pochváli, aký poklad má doma a zrejme sa o manžela obávať nemusí, David si potrpí na rodine a nikdy sa v súvislosti s jeho manželstvom nevyskytla ani žiadna väčšia aféra.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Najčítanejšie