Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
PRVÁ reakcia Soukupa na svadbu Agáty! Chcel si ju vziať, ona si ale vybrala iného!
Zdielať na

PRVÁ reakcia Soukupa na svadbu Agáty! Chcel si ju vziať, ona si ale vybrala iného!

Archívna reportáž

Správa, že sa Agáta Hanychová (38) vydala v piatok 29. decembra za svojho staronového partnera Miroslava Dopitu (39), prekvapila mnohých. Avšak kto pozorne sledoval dianie okolo nej, mohol minimálne tušiť, že k tomu zrejme dôjde. Jej expartner Jaromír Soukup (54), s ktorým má dcérku Rozárku, mal o tomto pláne vedieť už nejaký čas, ale až doteraz mlčal.

​Ešte koncom júna sa objavila na verejnosti fáma, že sa vtedy čerství rodičia dcérky Rozárky, Agáta Hanychová a Jaromír Soukup, vzali, čo sa ale ukázali byť skutočne len klebety. Krátko pred pôrodom sa tento mediálny boss vyjadril, že dcérka bude Soukupová a dodal, že aj Agáta bude Soukupová. Možno už teraz ale ľutuje, že sobáš nestihli, zrejme pre jeho veľké starosti s dlhmi. Napätie medzi nimi sa napokon vystupňovalo natoľko, že sa po hádkach počas dovolenky v Marbelle rozišli.

Doteraz sa sporia o dcérku a čaká ich súd ohľadom jej opatrovníctva. Zdá sa, že sa Soukup ešte stále nezmieril s ich rozchodom a Hanychová mala preto zrejme obavy z jeho reakcie, keď zistí, že sa vydala za Dopitu. "Agáta ho na to opatrne pripravila. Teraz je asi zúrivý preto, že dúfal, že ho zas len provokuje, že to nemyslí vážne. A tak teraz môže byť v šoku z toho, ako veľmi vážne to oznámenie bolo," uviedol informovaný zdroj pre eXtra.cz.

Soukupa nezaujíma nič, len jeho dcérka:

​Napriek tomu, že na Soukupovi badať vnútornú rozpoltenosť a hnev, na otázku Super.cz, čo hovorí na Agátinu svadbu, sa snažil zdržať sarkastickej odpovede. "Bez komentára, jediné, čo ma zaujíma, je naša dcéra Rozárka, ktorú nado všetko milujem," vyjadril radšej svoje city k ich osemmesačnej dcérke, ktorá nechýbala na maminej svadbe. Možno má ale napokon Soukup šťastie a príležitosť nájsť si stabilnejšiu partnerku...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie