Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krampol konečne priznal, PREČO leží od Vianoc v nemocnici! Bez pomoci to už nepôjde!
Zdielať na

Krampol konečne priznal, PREČO leží od Vianoc v nemocnici! Bez pomoci to už nepôjde!

Archívna reportáž

Po priam katastrofických správach, ktoré sa začali šíriť o zlom zdravotnom stave Jiřího Krampola (85), sa rozhodol sám uviesť všetko na pravú mieru. Uznal, že mal veľmi ťažký rok, nepoprel ani to, že leží v nemocnici od Vianoc a priznal, že ešte nejakú chvíľu aj bude. No nie je to podľa neho ale také vážne, ako sa špekuluje, tvrdí tradične optimisticky.

​Na to, že posledné tri roky strávi počas najmä počas zimy nejaké tie dni v nemocnici, si zrejme herec Jiří Krampol do istej miery aj zvykol. Neminulo ho to ani tento rok, ale nahneval sa na reči o jeho kritickom stave. Prispel však k tomu aj jeho jeho opatrovník, zdravotný brat Honza, ktorý začiatkom decembra uviedol, že mu musel volať záchranku. "Je na tom tri dni zle, je celý spuchnutý. Uvidíme, keď príde lekár," ozval sa z Jirkovho telefónu s tým, že neotvára oči a chce zomrieť. "Nemôžem s ním byť celú noc a tŕpnuť strachom," povzdychol si Honza.

Nečudo, že už mnohí robili nad Krampolom kríž. On sám nad tým ale krúti hlavou. "Niekto dokonca rozšíril správu, že umieram na rakovinu pľúc. Zhodou okolností som bol pred desiatimi dňami trikrát na röntgene pľúc," odkázal s tým, že dá aj zvolenie na zverejnenie týchto záberov. "Som starý, pľúca nemám v poriadku ako zamlada, mám blbé priedušky a blbo dýcham," priznal, že síce problémy má, ale s rakovinou nesúvisia. Akútne rieši totiž problém s kolenom, a práve to ho dostalo do nemocnice. Aj na nedávne nakrúcanie silvestrovskej scénky prišiel na vozíčku.

Pripomeňte si najslávnejšie roky Jiřího Krampola, ako hviezdy zabávačov:

Na končiaci rok ale nebude spomínať v dobrom, zveril sa pre Expres.cz: "Pre mňa to bol jeden z najhorších rokov môjho života." Myslel tým najmä jeho časté pobyty v nemocnici kvôli problémom s dýchaním. Momentálne ale kvôli tomu v nemocnici nie je. "Mám dlhodobý problém s kolenom a Honza, ktorý sa o mňa stará, odišiel na Moravu, tak aby som nemusel dochádzať do nemocnice, tak je lepšie, keď budem tu. Budem tu do prvého januára a potom príde profesor Špaček a rozhodne sa, čo so mnou bude ďalej. Mám pretrhnuté väzy z minulosti. A ako sa k tomu pridala artróza, tak musím chodiť s barlami," ozrejmil dôvod jeho hospitalizácie. Pravdou je, že jeho opatrovník mal obavy, aby náhodou oslabený Krampol doma pre polofunkčné kolená nespadol a nemal by mu kto pomôcť. Nemocnica sa preto javila ako ideálne riešenie, hoci také Vianoce si nepredstavuje asi nikto.

Najčítanejšie