Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je ale prekvapenie! Hanychová sa v úplnej tajnosti VYDALA!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Hanychová sa v úplnej tajnosti VYDALA!

Archívna reportáž

Začiatkom septembra sa rozišla so Soukupom, no už je z nej vydatá pani

Mala byť Soukupová, je Dopitová! Agáta Hanychová poriadne šokovala svoje sledovateľky, keď sa dva dni pred koncom roka priznala, že je z nej opäť pani. Na toto veľké rozhodnutie jej stačili sotva štyri mesiace vzťahu.

​Agáta sa vydala za otca svojho prvorodeného syna Kryšpína, Miroslava Dopitu. S tým tvorila pár pred 14 rokmi, no po krátko po narodení syna sa rozišli. Po čase sa však ich vzťah pomaly začal zlepšovať a dokázali komunikovať už nielen ako rodičia spoločného potomka, ale aj ako kamaráti.

Ale asi nikto nepredpokladal, že veci naberú taký rýchly spád po tom, čo sa Agáta na sklonku leta rozišla s Jaromírom Soukupom (54), otcom jej dcérky Rozárky, narodenej len apríli. V rovnakom čase sa Dopita rozišiel a expresne rýchlo aj rozviedol s jeho manželkou a útočisko našiel u Agáty. Obom iste dobre padlo nájsť útechu v náručí toho druhého.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dlho sa špekulovalo, že je to len na oko, že to opäť nevydrží, no Agáta teraz spravila týmto rečiam koniec. Síce stále nie je isté, či to bude "navždy", ale už je rozhodne jasné, že to myslia vážne. "Holčičky moje, tak ja som už zase pani," šokovala Agáta sledovateľky v príspevku na Instagrame aj s čiernobielou fotkou rúk "orkúžkovaných" novomanželov. Bola to poriadne rýchla a utajená akcia, ostáva veriť, že to tentokrát obom už vyjde.

Najčítanejšie