Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Soukup sa lúči, bude to posledný boj! Vzdá sa všetkých peňazí!
Zdielať na

Soukup sa lúči, bude to posledný boj! Vzdá sa všetkých peňazí!

Archívna reportáž

Hanychová počas vzťahu so Soukupom nedbala chodiť na zápasy MMA, jeho zápas si ale asi nepozrie

Už od leta avizovaný zápas mediálneho bossa Jaromíra Soukupa (54) s kontroverzným youtuberom Alešom "Psychopatom" Bejrom (46) je oficiálne potvrdený na 27. januára v Prahe. Táto ponuka prišla od organizácie bojových športov Clash of the Stars po tom, čo sa dvaja rivali predbežne dohodli v Soukupovej relácii, že si to raz rozdajú v boxe pred verejnosťou.

​Ako sa nejakú dobu špekuluje, že sa Jaromír Soukup pripravuje na avizovaný zápas s Alešom "Psychopatom" Bejrom, potvrdil to už aj sám mediálny boss, bývalý partner Agáty Hanychovej, s ktorou má malú dcérku. Už pár týždňov zdieľa videá z jeho tréningov boxu a dostal za to lajk medzi inými aj od Dagmar Havlovej. Má vraj rád výzvy a nebojí sa preto ani o osem rokov mladšieho súpera so zlou povesťou. Pre Soukupa je však veľkou výhodou jeho bývalá skvelá boxerská kariéra.

Jaromír Soukup o ich nastávajúcom zápase vyjadril pre Sedmičku: "Ponuka prišla pred niekoľkými týždňami, nejakú dobu som to zvažoval a potom som sa rozhodol, že si to dáme. Začal som trénovať a už sa teším, keď si zaboxujem pred niekoľkými tisíckami ľuďmi. To je moja hlavná motivácia. Rád by som sa týmto spôsobom s boxom definitívne rozlúčil. Bude to môj úplne posledný zápas." Otázne ale nad zápasom visí s ohľadom na to, že pred rokom podstúpil štvorhodinovú operáciu ruky, a zrejme mu zápas lekári celkom neschvaľujú.

Soukup pri tréningoch rozhodne nezaháľa:

Zjavne ho to ale neodradilo. "Ruka sa zatiaľ zdá dobrá, uvidíme, čo vydrží," zasmial sa nad obavami tohto druhu. Je tiež ale známe, že v júni podstúpil urgentnú operáciu hlavy, po tom, čo krvácal z nosa, ale po vyšetrení sa zistilo, že problém bol v životu ohrozujúcom vnútornom krvácaní v hlave. Riziko v zápase s Bejrom vraj nepodstupuje kvôli peniazom, ako ho mnohí podozrievajú. "Samozrejme že všetky peniaze pôjdu na charitu. O to mi vôbec nejde," ohradil sa Soukup, ktorý síce je vo finančných problémoch ako majiteľ mediálnej spoločnosti, no v súkromí rozhodne biedu netrie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clash of the Stars (@clashofthestars)

Najčítanejšie