Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Známa speváčka šokovala Predstavila svetu novú lásku - českú missku a reportérku!
Zdielať na

Známa speváčka šokovala Predstavila svetu novú lásku - českú missku a reportérku!

Zdroj: Instagram/LP

Počas Vianoc vyšlo najavo, že vznikla nová prekvapivá dvojica zaľúbenkýň. Speváčka Laura Pergolizzi alias LP (42) vo svojom príspevku ukázala svetu svoju novú krásnu priateľku, ktorá pochádza z Česka. Je ňou rodáčka zo Znojma, bývalá misska Iveta Maurerová (25), ktorá je modelkou aj televíznou reportérkou. Sú spolu vraj už pár mesiacov.

​Počas svojho častého vystupovania v Prahe si americká speváčka LP k tomuto mestu vybudovala veľmi blízky vzťah, ba ako sa teraz ukázalo, našla si tam aj lásku. Je ňou držiteľka titulu českej Miss z roku 2018 Iveta Maurerová, známa aj ako bojovníčka proti domácemu násiliu. Je spoluzakladateľkou neziskovej organizácie Neodkládej to, z. s., ktorá sa tejto problematike venuje. Sama si násilím prešla v jej minulých vzťahoch s mužmi a zrejme aj to ju zblížilo so ženami.

Americká speváčka Laura Pergolizzi s chlapčenským vzhľadom nápadne pripomínajúc Boba Dylana, ktorej rodičia pochádzajú z južného Talianska, sa považuje za rodovo neutrálnu osobu. Mala vzťah aj s mužmi, ale ako priznala, preferuje "sladké, krásne a vtipné ženy". Takou sa jej zdá byť zrejme aj Iveta, s ktorou sa stretla v rannom televíznom vysielaní, kde spolu viedli rozhovor. Bolo to v máji a hneď sa dohodli na ďalšej spolupráci. LP Maurerovú obsadila do jej videoklipu k piesni Dayglow, ktorý sa nakrúcal v Prahe počas letného dúhového pochodu Pride.

Pripomeňte si obrovský hit speváčky LP:

Možno to tak trochu súvisí aj s tým, že po takmer trojročnom vzťahu LP s krásnou mexickou herečkou Julietou Grajales, potvrdili v júni rozchod. Svoj nový vzťah s Ivetou Maurerovou však potvrdila LP na Instagrame až teraz. Na fotografii ich vidieť spolu na prechádzke Londýnom. "Krásne sviatky prajeme a veľa lásky všetkým," spoločne odkázali všetkým ich sledovateľom. Zatiaľ čo boli mnohí zaskočení, podporu novému páru hneď vyjadrili mnohí fanúšikovia, aj známe osobnosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LP (@iamlpofficial)

Najčítanejšie