Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
To je ale zvláštny vianočný zvyk! Vémola zaň schytal kopu hejtu!
Zdielať na

To je ale zvláštny vianočný zvyk! Vémola zaň schytal kopu hejtu!

Archívne video

Karlosa čaká odveta s Attilom, má to byť zlatý klinec a ukončenie jeho profi kariéry

Zdá sa, že nech už urobí zápasník MMA Karlos Vémola (38) čokoľvek, má už vopred isté, že ho za to budú mnohí kritizovať a hejtovať. Zrejme si na to ale zvykol a je spokojný, že sa o ňom aspoň neustále píše a hovorí. Práve to je zárukou, že na jeho zápasy chodí najviac divákov a MMA organizácia ho preto aj najlepšie platí. Najnovšie spôsobil medzi fanúšikmi rozruch, keď sa predviedol s kaprami.

​Už viacero rokov sa kritizuje zvyk vypúšťať kaprov určených na vianočný trh, späť do vody v prírode. Je vraj isté, že tam dlho neprežijú. Toto však akoby neregistroval zápasník MMA Karlos Vémola, ktorý tradične vypúšťa na Vianoce kaprov do jazera. Vôbec si neberie k srdcu ani upozornenia jeho sledovateľov na Instagrame. Aj tento rok zdieľal fotografie, kde sa iba v trenkách so santovskou čapicou venuje tejto "záchrane".

K fotografiám ale preventívne napísal: "Každoročná tradícia. PS: Nemá cenu tu, ako každý rok, vysvetľovať, že kapre nie sú vytiahnuté z vane, teda ich čaká ešte dlhý a spokojný život." Neobjasnil však už to, odkiaľ teda ryby sú a prečo vôbec boli ulovené, ak neboli určené "do vane", teda na štedrovečerný stôl.

K jeho zvyku vypúšťať kaprov vyjadrili viacerí námietky. "Najhoršia vec, aká sa dá urobiť," odkázal mu niekto. "Namiesto aby ich zachránil, tak ich vlastne zabije," pridal sa druhý. "Každoročná hlúpa tradícia, toto som už ako dieťa vedel, že sa nemá robiť," pohoršoval sa ďalší. Na Karlosovu hlavu prišlo aj veľa urážok. "Niekedy je tých rán do hlavy prosto veľa," mieni niekto a iný mu ironicky odpovedal: "Alebo málo". Zápasník by mal zrejme lepšie vysvetliť, ako je to s tými jeho kaprami a čo tým chce vlastne povedať. Len ťažko mu asi niekto uverí, že to robí skutočne len z dobrého srdca. Najmä po škandále s jeho tigricou s vytrhanými pazúrmi totiž prišiel o svoj status ochrancu zvierat. Nuž ale, zjavne ho stále baví robiť divadielko, aj za cenu kritiky.

Najčítanejšie