Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rytmus si nadelil darček za STOTISÍC! Jasmine padla sánka, závisť ani neskrývala!
Zdielať na

Rytmus si nadelil darček za STOTISÍC! Jasmine padla sánka, závisť ani neskrývala!

Archívna reportáž

Rytmus neprestáva snívať

Na život v luxuse si Patrik Vrbovský (46) potrpí a preto ani na Vianoce u nich nemohli chýbať drahé darčeky. Ten najdrahší si ale nadelil sám pre seba, dokonca mu závidela aj manželka Jasmína. Vyrábali mu ho podľa jeho vlastných predstáv v zlatníctve zruční majstri niekoľko mesiacov a jeho cena sa vyšplhala do závratných výšok.

​Pri rozbaľovaní špeciálneho Rytmusovho darčeka nechýbala ani jeho manželka Jasmina Alagič. Vytreštila oči, keď uvidela obrovský zlatý prsteň s diamantami a žartom poznamenala: "Je dobre vidieť moju závisť v tvári?" Bodaj by ju ale nešokovalo vidieť na vlastné oči tých najčistejších 1700 žiarivých diamantov vsadených do 18-karátového zlata o váhe 110 gramov. Výrobca tvrdí, že ide o najväčší prsteň vyrobený na území Česka a Slovenska a jeho hodnotu vyčíslil na 100 tisíc eur.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus sa s ním pochválil aj na Instagrame. "Pomenoval som ho pochopiteľne Greatest of All Time, pretože sú na ňom všetky moje sólo albumy (Bengoro, Kráľ, Fenomén, Krstný Otec), ktoré priniesli kľúče k úspechu dnešným raperom," vysvetľoval Rytmus. "Prsteň mi pripomína húževnatosť, vieru v seba samého a chuť riskovať v každej dobe, keď som bol sám," pokračoval v opise dôvodov, ktoré ho viedli k túžbe mať takýto symbol v podobe drahého prsteňa.

Rytmus netrochári ani s ďalšími plánmi:

A na záver ešte hrdý majiteľ šperkárskeho skvostu, ktorého výroba trvala až trinásť mesiacov, zhrnul: "Má pre mňa veľký význam, pretože je v ňom môj rapový život za posledných dvadsať rokov." Patrik Vrbovský alias Rytmus nezabudol ani na poďakovanie: "Ďakujem sám sebe a všetkým, ktorí ma podporovali a podporujú." Práve jeho početní dlhoroční fanúšikovia mu v značnej miere pomáhajú žiť v luxuse, o akom môžu sami len snívať a možno veria, že sa im ten sen, podobne ako ich idolu, splní.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Najčítanejšie