Skoro jasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Vianočné šialenstvo u Cibulkovej! Mohla TOTO dostať jej 9-mesačná dcéra?!
Zdielať na

Vianočné šialenstvo u Cibulkovej! Mohla TOTO dostať jej 9-mesačná dcéra?!

Archívna reportáž

Už len 365 dní a budú to opäť Vianoce! Najkrajšie sviatky v roku sú už minulosťou, no ešte stále si ľudia užívajú krásnu atmosféru vianočných dní, tešia sa z darčekov, kopy jedla a pohody. Niektorí toho dostali viac, iní menej, no azda všetci by sa svorne zhodli, že pokoj a láska sú v tieto dni to najdôležitejšie a najkrajšie. Ale pre niektorých by to prosto bez luxusu nebolo ono.

​Ak je meno v našom šoubiznise, ktoré asi mnohým napadne, pokiaľ ide o veci márnivosti a luxusu, je to Dominika Cibulková. Za roky vo vrcholovom športe si zarobila slušné milióny, ktoré navyše aj dobre investovala, a tak si môže dovoliť rozhadzovať státisíce na prepych.

Samozrejme, vezie sa v tom s ňou celá rodina, veď komu inému by už mala dopriať, ak nie jej najmilovanejším. A keďže si porodila princezničku, nečaká na to, kým vyrastie, aby ju mohla začať parádiť. Malá Ninka má len 9 mesiacov, no už teraz má v šatníku kúsky, o akých len sníva aj väčšina dospelých.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

A inak to nebolo ani s vianočným darčekom. Slečinka dostala kabelku LV, ktorú síce ešte nevie ani uchopiť, ale jej mama má z toho veľkú radosť, ako budú spolu pekne ladiť. Tento kúsok pritom stojí 1500 eur, čo skutočne nie je bežná hodnota darčeku pre batoľa. Nuž, Dominika si to ale môže dovoliť, a keď jej to robí radosť, prečo nie!

Najčítanejšie