Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
To je ale krásavica! Hanychovej brat svetu ukázal novú lásku, Agáta ju rovno zamestnala!
Zdielať na

To je ale krásavica! Hanychovej brat svetu ukázal novú lásku, Agáta ju rovno zamestnala!

Zdroj: Instagram/VN

Po vyše roku od rozchodu s partnerkou Anetou sa zjavne rozhodol syn herečky Veroniky Žilkovej (62), herec Vincent Navrátil (26), že už nechce byť sám. Na svojom instagramovom profile ukázal krásku, ktorá si získala jeho srdce. Vraj má pritom obvykle na partnerku veľmi vysoké nároky po každej stránke a zrejme ani u nej neurobil výnimku.

​K veľmi žiadaným slobodným mládencom patrí v českom šoubiznise aj Vincent Navrátil, syn Veroniky Žilkovej. Tá by mu pritom rada dopriala vážny vzťah, podobne ako aj jeho staršiemu bratovi Cyrilovi. Posledné mesiace sa však ani jednému veľmi v tomto smere nedarilo. Pre Cyrila robila jeho nevlastná sestra Agáta Hanychová na Instagrame dokonca akúsi zoznamku, ale asi nedopadla podľa predstáv, hoci mal vraj sympatický básnik Cyril veľa ponúk.

Vincentovi sa ale asi podarilo nájsť skutočne krásnu priateľku Beu, ktorou sa pochválil na Instagrame, aj bez Agátinej pomoci. Ale evidentne je z nej zrejme nadšená aj ona, keď jej zverila správu svojho živobytia - Instagramu. No už menej nadšené sú zjavne fanúšičky fešného Vincenta. Zdá sa však, že po zverejnení fotky novej priateľky mu ubudli sledovateľky. "Coming out sa v dnešnej dobe nevypláca," komentoval Vincent svoju úsmevnú koláž, kde porovnal počet sledovateľov pred a po. Požiadal preto všetkých o pochopenie a podporu.

Vincent s jeho celebritnou sestrou rozbehli podcast:

Treba ale uznať, že novú lásku predstavil svetu vtipným veršíkom. "Sorry, nie som gay, ani single. Nedávajte unfollow, dávajte like. Som happy, tak buďte happy so mnou," odkázal Vincent. Keď pred časom ukázal na svojom profile nahé vypracované telo iba s uterákom okolo bedier, prišiel príval nadšených komentárov aj od mužov. "Fešák, ten uterák pokojne zlož," vyzval ho jeden z nich. Vincentove obdivovateľky z nadšenia gayov ale nadšené neboli. "Chytili sa samí chlapi, niečo nevieme?" prišla otázka z tábora žien a nebola jediná. Vincent teraz síce ukázal, že orientáciu má jasnú, ale zrejme ani to mnohé jeho ctiteľky nepotešilo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Najčítanejšie