Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Angelina šokuje, sťahuje sa z Hollywoodu! Že si vyberie TÚTO krajinu by neuhádol nikto!
Zdielať na

Angelina šokuje, sťahuje sa z Hollywoodu! Že si vyberie TÚTO krajinu by neuhádol nikto!

Archívna reportáž

Hollywoodska hviezda Angelina Jolie (48) je s touto mekkou filmu spojená už od narodenia. Je totiž dcérou slávneho oscarového herca slovenského pôvodu, Jona Voighta (84) a herečky Marcheline Bertrand († 56). Aktuálne ale prekvapila, keď priznala, že po nakrútení tretej časti Vládkyne zla sa chce z Hollywoodu odsťahovať, aby unikla z tohto morálne plytkého sveta a získala autentickosť. Nikto by však zrejme neuhádol, aké miesto si vybrala na nový život.

​Slávna herečka a zanietená aktivistka Angelina Jolie je už vraj jednou nohou preč z Hollywoodu, ako vyplynulo z jej rečí iba nedávno. Urobí tak však až po ukončení nakrúcania tretej časti Vládkyne zla, kde stvárňuje kráľovnú čiernej mágie, Maleficent. Prvú časť nakrútila s veľkým úspechom už v roku 2014 a je predpoklad, že aj pokračovanie si získa nemenej fanúšikov. No Angeline už zrejme táto márnivá radosť nič nehovorí. "Hollywood nie je zdravé miesto, nikdy som ho nepovažovala za významný alebo dôležitý. Je povrchný," vyjadrila sa s dešpektom o meste snov, kde sa z nej stala hviezda.

Zatiaľ ale musí doriešiť aj sedem rokov trvajúci spor o deti a majetok s jej exmanželom Bradom Pittom. "Po rozvode som stratila možnosť žiť a cestovať slobodne. Chcem stráviť viac času vo svojom dome v Kambodži. Odsťahujem sa tam, ako to len pôjde," sľubuje slávna herečka, no výberom budúceho bydliska poriadne prekvapila. Prvýkrát predstavila tento svoj domov na severozápade Kambodže s nádherným vodopádom a prírodným bazénom v kampani pre známu značku parfému. Kúpila ho v roku 2003, aby dala svojmu adoptívnemu synovi Maddoxovi príležitosť spojiť sa s jeho kambodžskými koreňmi.

Angelina cestuje po svete aj ako vyslankyňa OSN, no aj súkromne sa snaží podporovať tých, ktorí to potrebujú, naposledy takto podporila Ukrajinu:

​Kambodžu si vybrala aj ako dejisko svojho réžijného debutu. Túžila ukázať zložitú históriu krajiny a námetom jej filmu They Killed My Father na Netflixe je hrôza vlády Červených Kmérov. V Kambodži sa rozhodla zostať aj pár mesiacov pred oznámením rozvodu s Bradom Pittom, s ktorým má dokopy šesť ich vlastných aj adoptovaných detí – Maddoxa , Shiloh , Paxa, Zaharu a dvojičky Knoxa a Vivienne. "Páči sa mi predstava niečoho, čo je skutočne také, ako žijete v skutočnom živote. Myslím, že ľudia vedia rozlíšiť čo je pravda alebo rozprávka. Myslím, že uprednostňujú pravdu," odkázala Jolie s tým, že sa tam chce spolu s deťmi "vyliečiť". Síce nepovedala z čoho, no je pravdepodobné, že myslela aj na toxický vzťah s otcom detí. Tie sa postupne vzdávajú Brada, naposledy tak spravila jeho milovaná Shiloh, keď prosto zo svojho mena vymazala "Pitt". Či ale Kambodža tieto rany zahojí, nevedno...

Najčítanejšie