Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Viedla vzorný život a predsa si ju dostihla rakovina! Seriálová hviezda priznala trpký nález!
Zdielať na

Viedla vzorný život a predsa si ju dostihla rakovina! Seriálová hviezda priznala trpký nález!

Zdroj: youtube/screenshot

Okrem smutných prípadov predčasných skonov hviezd šoubiznisu pribúda akosi viac v poslednej dobe aj správ o onkologických nálezoch. Pred pár dňami prekvapila aj herečka Kate Micucci (43), známa aj ako Lucy zo sitcomu Teória veľkého tresku či zo seriálu Scrubs, správou z nemocnice. Vo videu sa zverila, že podstúpila operáciu rakoviny pľúc. Napriek tomu bola v dobrej nálade, lebo vraj rakovinu jej zistili a odstránili včas.

​Podobne ako českú herečku a speváčku Aničku Slováčkovú, aj americkú herečku Kate Micucci prekvapila nedávno krutá diagnóza. Ani jedna pritom v živote nefajčila, ako by iste mnohí predpokladali opak. Podľa American Cancer Society v USA až 20 % ľudí, ktorí majú rakovinu pľúc, nikdy nefajčilo ani neužívalo iné formy tabaku. Vo svojom príspevku na sociálnej sieti vyjadrila Kate Micucci svoje pocity z diagnózy, ktorá ju skutočne zaskočila: "Je to naozaj zvláštne, pretože som nikdy v živote nefajčila cigaretu, takže viete, bolo to prekvapenie."

Podľa CDC sa dajú príznaky rakoviny pľúc zhrnúť do pocitov nevoľnosti, ako je bolesť v hrudníku, dýchavičnosť a sipot, či vykašliavanie krvi. Napríklad Anička Slováčková mala problémy s dlhodobým kašľom. Kate Micucci v rámci jej pocitu nepohody podstúpila krvný test. "Mala som v krvi vysokú hladinu C-reaktívneho proteínu, čo naznačovalo veľký zápal. Išla som na preventívnu prehliadku k lekárovi, ktorý urobil pár skenov srdca, a tak objavil škvrnu na pľúcach," vysvetľovala herečka.

Pripomeňte si Kate v jednej z jej najvýraznejších úloh:

Kate má operáciu už za sebou a verí v skoré vyliečenie. Po prepustení z nemocnice a rehabilitácii sa chystá do práce, ale najviac sa teší na to, že opäť začne kresliť. Svoje karikatúry často zdieľa na sociálnych sieťach. Azda bol tento nález skutočne len akýsi "výkrik" a viac sa už v žiadnej podobe nevráti.

@katiemicucci An update on what I’ve been up to. ? #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ♬ original sound - Katemicucci

Najčítanejšie