Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šokujúce priznanie miliardárskej dcérenky! MESIAC synčekovi nevymenila plienku!
Zdielať na

Šokujúce priznanie miliardárskej dcérenky! MESIAC synčekovi nevymenila plienku!

Archívna reportáž

Už to bude pomaly rok, čo sa stala mamou aj miliardárska dedička Paris Hilton (42). Má bábo, aj keď nebola tehotná, lebo synčeka Phoenixa jej porodila náhradná mama. Medzitým 23. novembra oznámila, že sa jej narodila aj dcérka London, taktiež vďaka náhradnej mame. Je však na pováženie, ako Paris pristupuje k materským povinnostiam, keď aktuálne poriadne šokovala priznaním z úvodných týždňov života s bábom.

​Svet, v ktorom žije Paris Hilton, je na míle vzdialený od toho, ako žijú bežné ženy. Rodinné milióny jej pomáhajú žiť v luxuse, o akom sa väčšine ani nesníva. Tí, čo sledujú jej Instagram a vlastnú reality show s názvom Paris in Love, s ňou môžu aspoň virtuálne prežívať okázalú márnivosť. Odkedy sa jej narodil synček Phoenix, má ďalší zdroj pýchy, ktorou sa ako hrdá mama predvádza. Všetci by si mysleli, aká je dokonalá mama, no aktuálne šokovala, keď sa priznala, že prvý pokus o výmenu jeho plienky urobila až po mesiaci.

V epizóde jej reality show Paris predstavuje vtedy len 32-dňového syna Phoenixa svojej sestre Nicky, ktorá je už trojnásobnou mamou. Práve zistila, že sa pokakal a pýta sa sestry, či sa už má naučiť, ako mu má vymeniť plienku. Tá ju povzbudí, a Paris akoby naberala odvahu, keď šla k prebaľovaciemu pultu, kde stála Nicky aj so synovou opatrovateľkou. "Bojím sa," priznala sa sestre, ktorá sa jej prekvapene pýta: "Nikdy si to nerobila?" Po jej odpovedi je zrejmé, že je potrebná inštruktáž.

Rozkošný synček je evidentne plne v rukách opatrovateliek, ostáva veriť, že ho mama nemá len na fotky:

​Hneď po zverejnení videa Paris viacerí v komentároch skritizovali, že je "mimo realitu", čo je vraj smutné. "Neviem si ani predstaviť, že by som to neurobila celý mesiac! Je to u bohatých ľudí bežné?!" spýtala sa pohoršene jedna sledovateľka Paris. Niekto pridal plačúce emotikony s textom: "To snáď nie, Paris, ktorá sa po mesiaci prvýkrát učí, ako vymeniť plienku svojmu synovi!" Ale našli sa aj jej zástancovia. "Učí sa a to je to, na čom záleží. Niektorým ženám to spočiatku nejde prirodzene," komentoval Paris niekto tolerantnejší, no fakt je, že mesiac sa nepokúsiť o výmenu plienky je skutočne nevídané. Na druhej strane sa ale mnohí priznali, že mať jej peniaze, ani oni by plienky nevymieňali...

Chlapček je skutočne rozkošný:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Najčítanejšie