Jasno
34°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Vyhrážky sa naplnili! Agáte prišlo súdne predvolanie, jej dcéra je z toho nešťastná!
Zdielať na

Vyhrážky sa naplnili! Agáte prišlo súdne predvolanie, jej dcéra je z toho nešťastná!

Archívna reportáž

Mala to byť idylka, je z toho krutý boj o dcérku

Pre deti herečky Veroniky Žilkovej (62) je exhibícia v médiách a na sociálnych sieťach prirodzenou súčasťou života. Vyniká v tom najmä jej dcéra, známa influencerka, Agáta Hanychová (38). K verejnej prezentácii vedia aj svoje tri deti a svetu ukazuje od narodenia aj svoju takmer 8-mesačnú dcérku Rozárku. Jej otec Jaromír Soukup (54) jej to ale zakázal a zakrátko sa pridal aj otec staršej Mie (5), herec Jakub Prachař (40). Ten sa rozhodol ísť na to ostro.

​Aj medzi sledovateľmi instagramového profilu influencerky Agáty Hanychovej sa nie všetci pozerajú s nadšením na jej zdieľanie fotografií a videí s jej deťmi. Pred pár týždňami si vytvorila nový profil Agáta Family, kde mali byť jej deti hlavnými hviezdami. To však zhatil zákaz otcov jej dvoch dcér, Jaromíra Soukupa a Jakuba Prachařa. Neželajú si, aby ich dcéry boli zverejňované na fotkách a videách. Tento zákaz ale porušili na Mikuláša tak Veronika Žilková ako aj samotná Agáta a veselo zverejnili fotky s deťmi.

Agáta akoby tušila, že to neprejde len tak, ale pokúšala sa o tom žartovať. "Dúfam že je to v pohode. Babičke to nezakázali, asi teraz príde druhá vlna," poznamenala s iróniou naznačujúc, že prvú vlnu zákazov si odniesla ona. A aktuálne už nejde len o súkromné naťahovačky, prišlo jej totiž súdne predvolanie od Jakuba Prachařa. "Bude sa to riešiť súdne. Nevedela som, že sa to robí, ale prišlo mi predvolanie," vyjadrila sa k nečakanej situácii, ktorú vraj nevie pochopiť.

Začal to Soukup s Rozárkou, Prachař sa ale rád pripojil:

"Zdá sa mi to celé na hlavu, pretože tie deti sú mediálne známe, pretože sme mediálne známi. A zakazovať to teraz? Mia je z toho hrozne nešťastná, pretože ak niečo miluje, tak robiť so mnou živáky a tancovať na TikToku. Tak jej to ukladám, a keď si to oteckovia rozmyslia, budem jej to tam môcť dať," reagovala s celkom jasným citovým nátlakom najmä na otca jej staršej dcérky. Kým medzi svojimi sledovateľmi mý mnoho podporovateľov, v diskusiách na sociálnych sieťach je to horšie. V komentároch sa mnohí pozastavujú nad tým, že vychováva deti pre bulvár, ba objavil sa aj názor, že nie je spôsobilá vychovávať deti. Na to by si mala dať v čase, keď bojuje o starostlivosť o najmladšiu dcérku, naozaj pozor.

Agáta doplatila na ignorovanie vôle otcov jej dcér:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie