Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nedá si pokoj! Sotva Vémolovi vzali tigricu, už aj si kúpil nového rozprávkového miláčika!
Zdielať na

Nedá si pokoj! Sotva Vémolovi vzali tigricu, už aj si kúpil nového rozprávkového miláčika!

Zdroj: Instagram/KV

Ako sa už neraz pochválil zápasník MMA Karlos Vémola (38), vždy keď si chce urobiť radosť, zaobstará si do jeho Vémolandu, ako nazýva svoj pozemok s vilou a ZOO, nového tvora. Veľký zármutok mu teraz spôsobilo, že sa musel rozlúčiť s jeho bielou tigricou, ktorú získal ale nelegálnym spôsobom. Azda ako malú náplasť za túto stratu si zakúpil nový prírastok.

​Túžbu po vlastnej ZOO u Karlosa Vémolu údajne vzbudil istý bohatý Arab, ktorý doma choval exotické zvieratá, a pre ktorého pracoval ešte keď žil v Londýne. Po prvých veľkých úspechoch v zápasení si Karlos začal budovať vlastnú ZOO v záhrade svojho domu. Chová v nej okrem iného krokodílov, obrovskú korytnačku, klokana, medvedíka čistotného, veveričky, pirane, levicu a až doteraz mal aj bielu tigricu.

Jej strastu nesie veľmi ťažko, no musel si byť vedomý, že podvodom s papiermi o jej pôvode ďaleko nezájde. Navyše sa teraz prišlo na skutočne závažnú vec - tigrica má odstránené všetky pazúry na predných labách, čo sa smie spraviť len pri vážnych zápaloch a vždy len na konkrétnom postihnutom pazúre. Karlos tak bude čeliť zrejme obvineniu pre týranie zvieraťa a veterinári budú zisťovať, či na to nie je rovnako aj jeho levica.

Takto to vyzerá vo Vémolande:

No Karlos si zjavne nerobí až takú ťažkú hlavu z prblémov a v tejto napätej situácii si už zadovážil iného domáceho maznáčika - plamienku driemavú. Tá je známa z mnohých rozprávok, keďže ide o veľmi atraktívnu sovu. Už sa s ňou pochválil aj na Instagrame. "No áno, ty si miláčik. To je naša sova domáca, že áno. To je láska," maznal sa s ňou Karlos vo videu počas kŕmenia. "Toto je moja príprava na to, keď budeme na jar kŕmiť orla," pochválil sa svojím plánom na ďalšieho člena jeho zvieracej rodiny. Otázne je, či mu štátni veterinári po všetkých prešľapoch jeho ZOO nezrušia.

Vémolov nový miláčik:

Instagram/KV

Najčítanejšie