Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žilková ako pomstiteľka svojej dcéry! Kašle na Soukupa aj Prachařa, TAKTO im to dala najavo!
Zdielať na

Žilková ako pomstiteľka svojej dcéry! Kašle na Soukupa aj Prachařa, TAKTO im to dala najavo!

Hanychová to po rozchode so Soukupom nemá s ich vzťahom ideálne

Na svoje dve vnučky je herečka Veronika Žilková (62) zaiste veľmi hrdá. Keď sa dá, rada s nimi pomôže svojej dcére Agáte Hanychovej (38). Tá dopriala každému dieťaťu iného otca, ale ako zistila, skomplikovala si tým život. Otcovia dcér chcú mať každý tú svoju u seba v rovnakej miere ako Agáta, čo ju niekedy privádza až do zúrivosti. Navyše si zaumienili, že ich nemôže ukazovať na sociálnej sieti, ktorá je jej hlavným zdrojom príjmu.

​Na svoj nový profil na Instagrame Agáta Family môže Agáta Hanychová zabudnúť, ak sa tam nebudú môcť objavovať jej dve dcéry, Mia a Rozárka, syn Kryšpín na to zrejme sám stačiť nebude. Najskôr jej zakázal ukazovať dcéru Rozárku jej otec Jaromír Soukup a zakrátko s rovnakou požiadavkou prišiel aj Miin otec Jakub Prachař. Aj keď to občas Agáta poruší, krátko pred rozhodnutím súdu o starostlivosti o Rózu zrejme už radšej nechce provokovať, hoci na Mikuláša si opäť spoločné fotky neodpustila.

Svoj odpor voči ukazovaniu dcér zdôvodňujú ich otcovia najmä bezpečnosťou. Nech je to už akokoľvek, Hanychovej mama Veronika Žilková si nenechá nič diktovať. Na Mikuláša vnučkám priniesla darčeky a zároveň sa s nimi vyfotila a fotku zverejnila bez váhania na Instagrame. Obe sú veľmi rozkošné a podobajú sa na otcov, aj keď v Miinom prípade možno aj na jej prababičku Olgu, ktorá vlani práve na Vianoce opustila v 98 rokoch tento svet.

Veronika si v živote prešla všeličím, asi aj preto si už nenechá nič diktovať:

K fotke vnučiek, ktoré sú oblečené v červeno-bielych kompletoch, Veronika napísala len krátko: "Agátine dievčatká." Pridala aj emotikony srdiečok a úsmevu a hneď dostala vyše desaťtisíc lajkov. Či tým ale spravila radosť otcom dievčat sa dá predpokladať len ťažko, no zrejme by si nedovolili sfúknuť dámu v rokoch, a tá to dobre vie. Radostná novinka ale je, že tento rok bude mať Agáta u seba na Štedrý večer všetky tri deti, z čoho sa veľmi teší. Ako člen rodiny s nimi bude aj Miroslav Dopita, Kryšpínov otec a Agátin staronový frajer, a takmer iste príde aj Veronika Žilková, aby sviatky oslávili, na rozdiel od vlaňajška, pokope.

Najčítanejšie