Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krampolovi praskli pre klebety nervy len deň po hospitalizácii! TAKÁTO je pravda o jeho stave!
Zdielať na

Krampolovi praskli pre klebety nervy len deň po hospitalizácii! TAKÁTO je pravda o jeho stave!

Archívna reportáž

Napriek neustálym poplašným správam o zlom zdravotnom stave Jiřího Krampola (85), on sám sa tomu bráni. Pred pár dňami to podľa správy jeho opatrovníka, zdravotného brata Honzu, ktorý na neho dohliada už vyše dvanásť rokov, mal namále, keď mu privolal záchranku. Populárny herec je z toho znechutený, vraj sa všetko dramatizuje. Otázne je, či skôr on všetko nezľahčuje...

​Správa o kritickom stave Jiřího Krampola, keď mu vraj musel volať záchranku jeho opatrovník vyvolala veľké obavy u jeho fanúšikov. Vraj bol už tri dni veľmi opuchnutý a tvrdil, že viac nechce žiť. Krampolove vyjadrenie je ale celkom iné, ako by sa dalo očakávať. Potvrdil síce, že ho sanitkou previezli do Nemocnice U Františka, ale vraj situácia nebola zas až taká dramatická.

"Sedel som pri peci, pozeral sa na televíziu a opuchol som. Prišla kamarátka Hanka a povedala mi, že som opuchnutý. Zavolala známu doktorku, ktorá mi odporučila, aby som zašiel do nemocnice, kde mi na to niečo dajú," zveril sa Krampol pre Expres.cz a dodal, že sa rozhodol cez opatrovníka Honzu zavolať záchranku. "V nemocnici mi povedali, že urobia rontgen a počkajú do zajtra, čo povie pán profesor Špaček, aby som nemal zápal pľúc. Nie je mi ale nič, nemám ani teploty, tlak mám v poriadku a cítim sa dobre," tvrdil herec z nemocničnej postele.

Pripomeňte si Jiřího v slávnych scénkach so Šimekom:

Aj v jeho hlase bolo cítiť, že mu energia nechýba. Vraj jeho slová o tom, že by bolo najlepšie umrieť, treba brať s nadhľadom. "To sú tak strašné drísty. Už ma s tým, s prepáčením, se*ú. To sa nedá ani čítať a ešte do toho zapletú Honzu. Píšu piate cez deviate, neustále vyťahujú, čo bolo vlani, predvlani či tento rok a stále dokola zverejňujú moje staré fotky z nemocnice. Tieto články ma ohrozujú nielen zdravotne, ale aj ekonomicky," rozhorčoval sa herec bez pochopenia pre to, že o neho môžu mať ľudia aj obavy. "To mám sedieť do smrti doma a len pozerať z okna? Nech sa na tie bláboly radšej vykašlú. Je veľa ďalších vecí, o ktorých sa dá písať," odporučil Krampol a ostáva veriť, že jeho stav teda nebude témou na články a bude sa mu dariť dobre.

Najčítanejšie