Oblačno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Zlé správy! Krampolovi volali záchranku, zo slov zdravotného brata mrazí!
Zdielať na

Zlé správy! Krampolovi volali záchranku, zo slov zdravotného brata mrazí!

Archívna reportáž

Zdá sa, že to nejde dobrým smerom. Posledné dva roky je herec Jiří Krampol (85) každú chvíľu hospitalizovaný pre jeho zlý zdravotný stav. Minulý aj predminulý rok trávil adventné chvíle v nemocnici a inak to nebude zrejme ani tento rok. Vyzeralo to s ním už veľmi zle, keď teraz jeho opatrovník volal záchranku.

​Po neustálom trápení so slabými pľúcami zažíva Krampol ťažké chvíle. Zle sa mu dýcha, zavodňuje sa mu organizmus, ba vraj už nemá chuť ani žiť. Lekári mu neodporúčajú chodiť do spoločnosti, hoci práve tam vždy trochu pookreje, ale vzhľadom na chladné počasie a chrípkové obdobie je to pre neho v tomto období riskantné.

Po tom, čo zostal v byte sám, chodí na neho pravidelne dohliadať zdravotný brat Honza z nemocnice Na Františku, ktorý býva neďaleko. "Jirka je doma, nie je mu dobre. Teraz som volal záchranku s doktorom, pretože je na tom tri dni zle, je celý spuchnutý. Uvidíme, keď príde lekár," oznámil zlú správu pre ŽivotvČesku.cz s tým, že Jiří už ani neotvára oči a chce zomrieť. "Nemôžem s ním byť celú noc a tŕpnuť strachom," povzdychol si Honza.

Vypočujte si jeden z najnovších rozhovorov s hercom:

Iste vie rozoznať, kedy treba volať záchranku, pomáha Krampolovi už dvanásť rokov, a tak sa dá považovať aj za člena rodiny. Dobre ho pozná aj hercova kolegyňa a blízka kamarátka Zuzana Bubílková. "Honza je zdravotný brat, on sa o neho stará a vždy mu zavolá sanitku, keď je to potrebné," potvrdila dôležité poslanie zdravotného brata. Ďalšie správy o aktuálnom stave Krampola nie sú k dispozícii, ostáva veriť, že lekári ho dajú ako vždy do poriadku.

Najčítanejšie