Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mala to byť prestížna mega akcia, brunch s Lelou za 200eur! A TOTO je výsledok!
Zdielať na

Mala to byť prestížna mega akcia, brunch s Lelou za 200eur! A TOTO je výsledok!

Zdroj: Instagram/LC

Aj keď sa mali možnosť priaznivci Lely Vémoly (34) dozvedieť o jej novej podnikateľskej aktivite nazvanej Lela Brunch v dostatočnom predstihu, zdá sa, že plán dopadol neslávne. Dá sa to usudzovať na základe toho, že Lela o tom, ako dopadlo jej prvé stretnutie v Prahe, zaryto mlčí, pričom inokedy sa neváha pochváliť čímkoľvek.

​Začiatok plánovaného "turné" s názvom Lela Brunch určila Lela Ceterová Vémola na 2. decembra do Prahy, odkiaľ mala postupne prejsť do Plzne, Teplíc, Brna a Nitry. Za poplatok necelých 5 tisíc korún/200 eur sa s ňou mohli jej obdivovateľky stretnúť osobne. K dispozícii mal byť aj jej tím v zložení stylistky, vizážistky, kaderníčky, špecialistky na riasy a obočie a fotografa, ktorý by všetko dokumentoval. "Každá účastníčka dostane fotku a video na pamiatku, bude to dámska jazda," lákala Lela so svojou ponukou, ktorá zahŕňa aj jedlo, drinky, ba aj tombolu.

Zdalo sa, že šancu na úspech má, veď jej instagramový profil sleduje vyše 360 tisíc sledovateľov, zväčša žien. "Sú to strašne dobré ženské. Stále sa ma pýtajú na nejaké rady – či už ide o vzhľad, oblečenie, deti, varenie, čokoľvek," vysvetľovala dôvod svojho rozhodnutia s tým, že im bude osobne odpovedať na brunchoch na viacerých miestach Česka a Slovenska aj na osobné otázky. Prešiel však prvý termín v Prahe a Lela na počudovanie na svojom instagramovom profile nepridala žiadne informácie, ako akcia dopadla. Iné príspevky však zverejňuje.

Lela nemá problém s úprimnosťou, ako je jasné aj z tohto rozhovoru:

Vyzerá to tak, že sa brunch nekonal a Lela sa tvári akoby nič. Nepochybne musí byť nepríjemné priznať, že plán nevyšiel. Otázky od jej sledovateľov ju, pochopiteľne, neminuli. "Ako dopadol brunch? Pokiaľ sa nepletiem, mal byť dnes, čakám nejaké info a ono nič," poznamenal v komentári niekto so zjavnou škodoradosťou a pridali sa hneď aj ďalší. "Tiež sa bavím. Aj keď, kto by tam chodil s tou nádherou za tie prachy," neopomenul si do známej plastikovej influencerky kopnúť ďalší z radov jej neprajníkov. Lela zatiaľ mlčí a zjavne sa rozhodla nechať vec vyšumieť... Nuž, ako povedal aj Soukup, nie je dôvod ju za jej nápad hejtovať, rozhodne trh, či sa táto ponuka stretne s dopytom. A evidentne rozhodol.

Lela lákala na brunch o 106, teraz je ale ticho:

Najčítanejšie