Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Najkrajšia správa! S TÝMTO už Hanychová azda ani nepočítala!
Zdielať na

Najkrajšia správa! S TÝMTO už Hanychová azda ani nepočítala!

Archívna reportáž

V apríli sa zdalo byť všetko v poriadku, sen o dokonalej rodinke sa ale zakrátko rozplynul

Rok utiekol ako voda a je tu opäť vianočný čas. V mnohých domácnostiach sa už začalo s výzdobou, a je to tak aj u Agáty Hanychovej (38). Tento rok vyladila výzdobu do ružovej farby, ktorá sa u nejuž objavila aj počas narodeninovej oslavy dcérky Mii (6) v štýle Barbie. Od vlaňajška ale pribudla do domu ďalšia ženská členka - malá Rozárka.

​Po turbulentných mesiacoch by mali aj u Agáty Hanychovej nastať pokojnejšie časy. Oporu v rámci predvianočného zhonu bude mať v jej staronovom partnerovi Mirkovi Dopitovi, otcovi ich syna Kryšpína. Ten je zaiste veľmi spokojný, že má doma otca, s ktorým sa vídaval v minulých rokoch len sporadicky, keďže žil na Bali. Malá Mia sa ale cíti byť trochu ukrivdená, že ona doma otca nemá a malá Rozárka to, našťastie, ešte nevníma.

Veľkú radosť má Hanychová z toho, že tohtoročné Vianoce bude mať všetky svoje tri deti doma. Konečne bude môcť osláviť najkrajšie sviatky roka ako kompletná rodinka. "Tento rok mám všetky deti, takže Vianoce oslávim s Mirkom a deťmi," pochválila sa Hanychová pre eXtra.cz so správou, v akú už po turbulenciách vo vzťahoch s oteckami jej dcér asi ani nedúfala. Samotná Agáta sa priznala, čo bude jej najkrajší darček - "chcem len pokoj".

Agáta nemá veľmi pekného slova pre jej ex:

S otcami dcér, s Jakubom Prachařom a Jaromírom Soukupom, sa veľmi v láske nemajú. Svedčia o tom aj jej drsné poznámky, neraz priam vulgarizmy, hoci už nejakú dobu sa k Jaromíroví radšej vôbec nevyjadruje. Predtým sa sťažovala nonstop a on držal dekórum a mlčal, no potom jej ukázal na ulici pred domom vztýčený prostredník a svetu bolo jasné, že až taký džentlmen to nebude. Stále ale tvrdí, že verejne na Agátu kydať nebude. "Ja o matke svojej dcéry nebudem hovoriť zle. Myslím, že sa vzťahy zlepšujú," tvrdil Soukup, no skutočne nič tomu nenasvedčuje - azda len dohoda na Vianociach, keď Agáte bábo ponechá. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie