Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
To bolo kruté! Lela Vémola sa chcela pochváliť svojou mamou, prišla záplava hejtu!
Zdielať na

To bolo kruté! Lela Vémola sa chcela pochváliť svojou mamou, prišla záplava hejtu!

Zdroj: Instagram/LC

Za predstavami o dokonalej kráse ide Lela Ceterová Vémola (34) cieľavedome už od svojich osemnástich rokov. Neváhala pritom viackrát využiť aj zručnosti plastických chirurgov. Naposledy bola kvôli plastike zadku až v Istanbule. Od jej prirodzeného výzoru sa za tie roky dosť vzdialila, čo jej opäť podaktorí vytkli aj nedávno, keď sa vyfotila s mamou.

​Aj v prípade umelej krásky Lely Vémoly platí známe - proti gustu žiaden dišputát. Je viac ako isté, že nebyť zásahov plastickej chirurgie, nedostala by sa zrejme tam, kde je. Ak chcela zaujať ako sexbomba, nešlo to bez zväčšenia pŕs, čo urobila ako prvé hneď po dovŕšení osemnástky, darmo ju od toho odrádzala jej mama. Práve jej prsia, napichané pery, platinové blond vlasy a vyzývavá krása zaujali aj zápasníka MMA Karlosa Vémolu.

Po jeho boku pôsobila Lela spočiatku skutočne ako vystrihnutá z lacného pornofilmu. Je ale pravda, že keď si ju presne pred rokom zobrali do rúk vizážistky v Soukupovej televízii, kde mala krátko svoju reláciu, začala pôsobiť elegantnejším dojmom. "Myslím, že sa každá žena musí dostať do takého bodu, kedy zjistí, že jej elegancia veľmi svedčí," vysvetľovala nadšene Lela, ktorá zrazu radikálne zmenila šatník. Mnohí jej ale aj tak vyčítajú, že na svoj mladý vek nevyzerá, silný mejkap a plastiky jej pridávajú dobrých 10 rokov. Neprirodzenosť svojho vzhľadu  nechtiac ukázala na novej fotke s jej mamou, ktorej gratulovala k 71. narodeninám.

Od tejto verzie seba samej je už Lela poriadne ďaleko:

"Chcem, aby si vedela, ako veľmi si pre mňa veľkým vzorom. Veľmi si Ťa vážim a obdivujem. Priviedla si ma na svet a vďaka Tebe som tu. Dala si mi kus svojho srdca, vďaka ktorému som taká, aká som. Urobila si zo mňa dobrého človeka, za čo Ti veľmi pekne ďakujem," napísala trochu pateticky a a aj s kusom sebachvály k fotke. Pravda je, že Lelina mamička vyzerá na svoj vek veľmi mladistvo a vyniká aj jej prirodzene pekná tvár. Lela rozhodne nevyzerala byť o takmer 40 rokov mladšia a jej umelé zuby tiež neprirodzene svietili. A aj ľudia jej to dali pocítiť.

"Mamina je krásna žena, ty ako umelina," či "Mamka je krajšia ako vy, vyzeráte hrozne," alebo "Mamička vyzerá úžasne, za to na vás sa pozerať nedá, ste ako vosková figurína," stálo v odkazoch jej sledovateľov a našli sa aj ďalšie v podobne kritickom duchu. Pre Lelinu mamu to musí byť zvláštny pocit - na jednej strane samé komplimenty, na druhej strane urážky jej milovanej dcéry. Azda by ľudia mohli pochopiť, že sú situácie, keď je lepšie hryznúť si do jazyka.

Najčítanejšie