Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Závistlivcov môže aj poraziť! Krainová v exotike, Vianoce jej doma zatiaľ spravia "na kľúč"!
Zdielať na

Závistlivcov môže aj poraziť! Krainová v exotike, Vianoce jej doma zatiaľ spravia "na kľúč"!

Archívna reportáž

Simona je proti klebetám imúnna, priam sa zdá, že ich rada provokuje

Ako to už má Simona Krainová (50) zvykom dlhé roky, počas zimného obdobia často cestuje s rodinou za teplom do exotických krajín. Počas covidu tam trávili celé mesiace. Obľúbili si Karibik, kde si v Dominikánskej republike dokonca aj kúpili apartmán. V januári by sa tam mali vrátiť, teraz ale zvolili Maldivy, odkiaľ prídu až pred Vianocami. Simona si ale nerobí starosti s výzdobou a prípravou, má na to ľudí.

​Krása spolu s ostrými lakťami pomohli Simone Krainovej k hviezdnej kariéry modelky a doteraz z toho ťaží. Ba po päťdesiatke si trúfla dokonca uspieť aj na OnlyFans so svojimi nahými fotkami a darí sa jej. Veľa sledovateľov má aj na svojom instagramovom profile, a tak sa jej peniaze sypú zo všetkých strán. Nie je pracovne viazaná na jedno miesto, a preto si môže užívať aspoň polovicu roku kdesi v teple v zahraničí.

Inak to nie je ani teraz, keď už zajtra opustia zasnežené Česko. "Odlietame s Karlom a s deťmi na štrnásť dní na Maldivy. Ideme hlavne kvôli chlapcom, pretože je to obľúbená destinácia Bruna, s ktorým tam budeme chytať rybičky. Ale Max to tam má tiež rád. Rozhodli sme sa, že si to dáme pred Vianocami a unikneme tomu chaosu," pochválila sa v rozhovore pre Super.cz.

Simona má dvoch synov a hoci by sa mohlo zdať, že ich bude totálne rozmáznávať, pravda je vraj inde:

​Na rozdiel od bežných gazdiniek, Simona bude mať od príprav na Vianoce pokoj. To ale neznamená, že sa u Krainovcov nebudú sláviť. "Máme jednu firmu, ktorá nám Vianoce pripraví. Takže prídeme 20. decembra domov a už bude všetko nachystané. Teda okrem stromčeka. Ten bude stáť, ale zdobiť ho budú až deti. Myslím, že sme si to tento rok pekne naplánovali. Budeme mať doma aj svokru, ktorá mi pomôže so zbytkom príprav, tak to budeme krásne stíhať," pochválila sa Simona, ako si to vie perfektne zariadiť. Možno by sa mohli inšpirovať aj v iných domácnostiach a namiesto závisti voči Krainovej a tradičného "strhania sa" radšej nechať upratovanie na profíkov... 

Aspoň trochu zimy si Simona stihla užiť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Najčítanejšie