Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Jedenásť mesiacov po takmer smrteľnej nehode slávneho herca je už všetko INAK!
Zdielať na

Jedenásť mesiacov po takmer smrteľnej nehode slávneho herca je už všetko INAK!

Archívna reportáž

Obavy o život herca boli pred 11 mesiacmi na mieste...

Môže len dúfať, že známe "ako na Nový rok, tak po celý rok" sa ho týkať nebude. Rok 2023 sa totiž nezačal pre amerického herca Jeremyho Rennera (52) ani trochu dobre. Hneď 1. januára ho museli po závažnej nehode letecky previezť do nemocnice. Utrpel poranenie hlavy a hrudníka a mnohé ďalšie zranenia, ktoré vyžadovali urgentnú operáciu. Hrozila mu dokonca amputácia nohy, či že už nebude môcť poriadne chodiť. Odvtedy absolvoval bezpočetné procedúry na uzdravenie a nedávno ukázal výsledok.

​Málokto krátko po vážnej nehode Jeremyho Rennera veril v jeho skoré uzdravenie. "Existujú vážne pochybnosti, či bude ešte niekedy chodiť ako predtým, alebo dokonca či vôbec bude chodiť. Stále môže prísť ešte o jednu nohu," zneli informácie od nemenovaného zdroja z blízkosti herca. On sa však ukázal byť veľký bojovník, presne ako jeho filmové postavy. Už po troch mesiacoch od osudnej nehody stál herec na vlastných nohách. Za pomoci palice prišiel na premiéru seriálu o renovácii vozidiel Rennervations, ktorý nakrútil ešte pred nehodou.

Vyskúšal všetko možné, od fyzickej terapie, intravenóznych infúzií a injekcií, infračerveného svetla cez kmeňové bunky, terapiu, až po hyperbarickú komoru či ponory do ľadovej vody. Za to najdôležitejšie v procese uzdravovania ale považoval svoj prístup. "Mojou najväčšou terapiou je moja myseľ a vôľa byť tu, snaha o uzdravenie a zlepšenie. Byť výnimočný...," napísal k videu na sociálnej sieti, kde vidno ako behá hore dolu po strmom svahu.
"Prvý pokus o akúkoľvek podobnú činnosť," vysvetlil fanúšikom.

Jeremy vo svojej najvýraznejšiej úlohe:

"Neustále sa snažím, a to z mnohých dôvodov a vy ste moje palivo. Cítim, že bolo mojou povinnosťou nezahadzovať život, ktorý mi bol darovaný, vrátiť to svojej rodine, priateľom a všetkým vám, ktorí ma robíte silnejším, aby som vytrval. Ďakujem vám všetkým," vyznal sa plný radosti, nádeje a vďačnosti po desiatich mesiacoch od nehody. Je to skutočne obdivuhodné a už teraz je zrejmé, že Jeremy sa vráti aj pred kamery v podobne dobrý forme, v akej bol pred nehodou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Pred polrokom bol na tom značne horšie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Najčítanejšie