Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Britney po rozchode a manželom zjavne nie je v poriadku, TOTO video hovorí jasnou rečou!
Zdielať na

Britney po rozchode a manželom zjavne nie je v poriadku, TOTO video hovorí jasnou rečou!

Archívna reportáž

O tom, či je s popovou hviezdou Britney Spears všetko v poriadku sa už hovorí dlhé mesiace. Po jej oslobodení z opatrovníctva jej otca zdieľa na Instagrame často fotky a videá úplne nahá, alebo pri divokom tanci, prípade s veľmi zvláštnymi komentármi. Ona ale na kritiku nedbá. Nedal si s ňou rady ani jej manžel Sam Asghari, ktorý v auguste podal žiadosť o rozvod pre "neprekonateľné rozdiely" a odsťahoval sa od nej.

​Po tom, čo vyšli v októbri memoáre Britney Spears "The Woman in Me", si môže táto popová hviezda pripísať na svoje konto ďalšie milióny. Iba za prvý týždeň sa malo predať viac ako 1,1 miliónov výtlačkov knihy a to už by vydalo na poriadnu narodeninovú párty - 42 rokov oslavuje 2. decembra. Obavy však vyvolávajú jej najnovšie  príspevky na Instagrame. Aj keď sa medzi nimi nájdu aj také, kde sa zdá byť v poriadku, narúšajú tie, kde sa odhaľuje a pritom sa správa neprimerane divoko.

Zjavne sa vždy nájde niekto, kto Britney nafotí či natočí v úplnej nahote, ako aj teraz:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria River Red (@britneyspears)

Speváčka má za sebou rok plný udalostí, ktorý poznačila jej psychická labilita, čo vyústilo do rozchodu s jej manželom Samom Asgharim. Zdá sa, že má za neho už náhradu v manažérovi Cadeovi Hudsonovi, čo by bol ešte ten lepší prípad. Ešte 19. novembra boli spolu večerať vo West Hollywoode a vyzerala spokojne. Najnovšie však zverejnila ďalšie zábery, kde pózovala vo viacerých outfitoch, s heslom, že rok 2023 je nanič a je už pripravená na rok 2024.

Britney je už dva roky "slobodná", no zjavne s tým celkom nevie naložiť:

​Iba krátko predtým ale zverejnila klip, kde leží v posteli hore bez, pričom sa zvodne zvíja a robí grimasy, keď čudným hlasom opakovane zdraví: "Dobré ráno". Potom strihla záber na svoje nahé telo, ale prsia si čiastočne zakryla rukami. Na jej krku vidieť čierny náhrdelník. Video malo skutočne zvláštnu atmosféru a človek by povedal, že speváčky musela byť vplyvom nejakej látky. Na Instagrame má Britney takmer 43 miliónov sledovateľov a mnohí sa o ňu obávajú. "Je to troska, potrebuje psychiatrickú pomoc," radí niekto a väčšina súhlasila. Iní sa pýtajú, či nemá priateľov a jeden si dovolil ironicky pripomenúť jej boj o slobodu: "Žije si svoj život. Možno je osamelá a zúfalá, ale slobodná." Je otázne, či ale Britney chce pomoc, zatiaľ sa voči tomu vždy ohradila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria River Red (@britneyspears)

Najčítanejšie