Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Žilkovej dcéra šokujúco úprimná, TAKTO si predstavuje frajera! No až odkaz mame všetkých dorazil!
Zdielať na

Žilkovej dcéra šokujúco úprimná, TAKTO si predstavuje frajera! No až odkaz mame všetkých dorazil!

Zdroj: instagram/VŽ

Ako to už zväčša býva s prvými skúsenosťami s láskou, ani tá Korduly Stropnickej (18) dlho nevydržala. Dcéra herečky Veroniky Žilkovej (62) pred zhruba mesiacom priznala, že sa po vyše roku rozišla s priateľom Damianom. Nezrútila sa však z toho, ako sa zdá, a iste jej pomohla aj jej láska ku koňom a parkúru, v ktorom aj preteká. Koňa jej kúpila vlani mama a je jej zato veľmi vďačná. Vozí ju navyše autom aj s koňom na preteky po celej republike.

​Z rozchodu Korduly Stropnickej s priateľom Damianom sa môže zrejme najviac tešiť Veronika Žilková. Niežeby im lásku nedopriala, práve naopak, ochotne pod svoju strechu prichýlila aj Damiana. Ten sa však mal údajne správať veľmi nezodpovedne, stále žúroval a kdesi ponocoval, pričou u nej doma nepomáhal a nechal sa ňou živiť. V túžbe po väčšej slobode sa s Kordulou napokon rozišiel. Ona tým získala skúsenosti a snáď sa z nich aj poučila.

Jej sledovatelia na Instagrame očakávajú, kedy im predvedie nového priateľa. Na to je však len mesiac od rozchodu skutočne krátka doba. "To, čo má prísť, príde, ale určite teraz nikoho nevyhľadávam. Nie som typ človeka, čo skáče zo vzťahu do vzťahu. A potrebujem teraz čas hlavne pre seba," odkázala všetkým netrpezlivcom. Napísala ale, čo očakáva od vzťahu. "Vernosť, lásku, ochotu, rešpekt, oporu a bezpečie. Miluješ srdcom, nie očami," vymenovala zásadné veci až prekvapivo otvorene.

Kordula miluje kone, jeden je jej vlastný, vďaka mame:

No Kordula si želá od života viac, ako len dobrého frajera. "Mať krásnu a šťastnú rodinu plnú lásky, hodnotnú a úspešnú kariéru. Nevyskytnúť sa v situácii, keď musím obmedziť seba alebo svoje deti z dôvodu financií. Chcem tiež vrátiť všetko mojej mamičke, ktorá by pre mňa urobila prvé posledné," zverila sa so svojimi plánmi do budúcnosti a poriadne prekvapila mnohých svojim prístupom k mame. Pravda je, že bez maminej pomoci by nemala svojho koňa, na ktorom závodí v parkúre, čo bola nemalá investícia. No aj tak by asi väčšina mladých v jej veku mamu opomenula. Kordula ale dala jasne najavo, kto je pre ňu tá najdôležitejšia osoba na svete.

Veronika je na dcérenky patrične hrdá:

Najčítanejšie