Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Akoby nestačil útok, Bendig dostal ďalšiu ranu! TOTO ho zabolelo azda ešte viac!
Zdielať na

Akoby nestačil útok, Bendig dostal ďalšiu ranu! TOTO ho zabolelo azda ešte viac!

Archívna reportáž

Ako to už v šoubiznise chodí, to najdôležitejšie je vedieť zaujať. Honza Bendig (29) to dokázal už svojím životným príbehom Róma z chudobných pomerov, ako aj tým, že neskrýva svoju orientáciu. No ohromovať fanúšikov sa rozhodol aj cez extravagantné outfity. Ako je známe, pri predvádzaní toho zatiaľ posledného na Zlatých slávikoch prišlo k incidentu s múkou, z čoho bol Honza veľmi nešťastný, na outfite mu skutočne záležalo. Ale známy návrhár jeho nadšenie nezdieľal.

​Sympatický spevák Jan Bendig už dávno dokázal, že spievať vie, ale to na získanie mega popularity tak celkom nestačí. Veľa na sebe pracuje, vystupuje kde sa dá a ako priznal, je to častokrát únavné, navyše keď sa stretáva aj s predsudkami za to, že je Róm. Získať pozornosť verejnosti sa pokúša aj extravagantným šatníkom. Podľa uznávaného módneho návrhára a stylistu Osmanyho Laffitu ale spravil na Slávikoch krok vedľa a riadne ho skritizoval. "Prestávam byť módny návrhár a vraciam sa k výrobe pneumatík v továrni v Otrokoviciach. To je beznádejné," napísal sarkasticky a na Instagrame prirovnal Honzu k plechovému panákovi.

Spomínal, že sa so spevákom pozná dobre, často s partnerom Lukášom navštevujú jeho salón. "Pokojne za mnou skoč, ak budeš chcieť, a nebude to trvať 6 mesiacov, ako údajne trval tvoj outfit. Za 6 mesiacov robím celú kolekciu. Vieš, kde bývam," odkázal Honzovi. Poriadne kriticky sa stavia voči návrhárke jeho outfitu.
"Debbie Brown nie je módna návrhárka, je oportunistka so šijacím strojom. Robí z vás šaška. Ja v mojej tržnici obliekam zákazníkov, ktorí mi platia. Nepožičiavam a nerobím veci za reklamu," narážal na jej údajné zvyky.

Bendig v diskutovanom outfite a útok:

Ona sama v Elle o svojej tvorbe hovorila s nadšením a vysvetľovala, prečo sú jej modely také zvláštne. "Len sa snažím odlišovať od ostatných. Nechcem, aby moje modely prešli bez povšimnutia. Chcem byť vidieť a chcem, aby ma ľudia nejako hodnotili. Je jedno, či pozitívne, alebo negatívne," vyjadrila sa a tentokrát sa jej to aj podarilo, akurát, že skutočne najmä v negatívnom.

Janko sa podľa jeho slov neskutočne tešil ako sa v jej modeli predvedie na Slávikoch na červenom koberci. "Vy ho budete buď milovať, alebo hejtovať. S návrhárkou som tento oblek pripravoval skoro pol roka a mali sme z neho obrovskú radosť. Ale stalo sa, bohužiaľ, čo sa stalo," smutne konštatoval. Osmany kritikom jeho hodnotenia odkázal: "Hovorím veci, ako sú. Bol to hrozný a trápny outfit. To je všetko." Pravda je, že ani medzi verejnosťou sa chvály nedočkal a ľudia by boli azda aj ostrejší, ak by všetko nezatienil incident s múkou. Ktovie, možno sa nabudúce Honza nechá obliecť u Osmanyho bude z toho veľká sláva.

Najčítanejšie