Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
"Podarená" dcérenka slávnych rodičov kašle na mamin zákaz! Dala si spraviť silikóny!
Zdielať na

"Podarená" dcérenka slávnych rodičov kašle na mamin zákaz! Dala si spraviť silikóny!

Sami je poriadny kvietok, mama bola príliš prísna, tak je verejne strápnila

Niekedy rodičia dúfajú, že deti budú ich kópia, inokedy by boli sebakriticky radšej, ak by jablko padlo poriadne ďaleko od stromu. Sami Sheen (19), najstaršia dcéra slávnych rodičov Charlieho Sheena a Denisy Richards, sa vybrala zjavne v ich stopách, hoci by boli evidentne radšej, ak by to tak nebolo. Sotva dievčina dovŕšila plnoletosť, už aj si zriadila profil na OnlyFans, kde zverejňuje poriadne odvážne fotky. To poriadne rozčúlilo jej otca, teraz spravila krok, ktorý zas nahneval jej mamu.

​Hoci si Denise Richards sama nechala zväčšiť prsia, keď kedysi fotila pre Playboy, rovnakú túžbu jej dcéry nezdieľa. Ako skoro každá matka, aj exmanželka Charlieho Sheena chce pre ich dve dcéry len to najlepšie. Staršia dcéra Sami má však poriadne divokú povahu po otcovi. Už vlani sa rozhodla zarábať cez OnlyFans fotkami svojho nahého tela a nazvala sa celkom otvorene a azda trochu prehnane "sexuálna pracovníčka". Otec mal spočiatku veľké výhrady, ale mama ju podporila, keď si tam prekvapila zriadila profil aj ona.

Svoju dcéru Sami ale veľmi odrádzala od zväčšenia poprsia, keďže s tým nemala dobré skúsenosti. Je pravda, že Sami mala menšie poprsie, no nič mu nechýbalo, na mamine rady ale nedbala a už to aj má za sebou. Predtým, ako šla pod nôž, ukázala táto hviezda OnlyFans na Snapchate značky, ktoré jej urobil plastický chirurg na zmapovanie veľkosti jej implantátov a miesta rezu. Pózovala pred zrkadlom v kúpeľni so zdvihnutým tričkom. Napísala k tomu: "Je čas na operáciu!"

Dievčina neváhala a zakrátko už mohla hodnotiť pocity po zákroku a nebolo to nič príjemné: "Panebože, to je tak nepohodlné, mám pocit, že mám tie implantáty až v podpazuší." Nepotrvá dlho a Sami si na zmenu zvykne a azda nebude toto rozhodnutie ľutovať. Ako sa predtým vyjadrila, verí že jej to pomôže posilniť jej už aj tak prosperujúcu kariéru na OnlyFans. Štatistiky naznačujú, že jej zárobky by mohli dosahovať až 2 milióny dolárov ročne a v nasledujúcich rokoch budú neustále rásť. Ostáva veriť, že sa väčšine fanúšikov nepáčilo práve jej prirodzené poprsie...

Instagram/SS

Sami má rok priateľa, ktorý jej rozhodnutia zjavne schvaľuje:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ✩ sami sheen ✩ (@samisheen)

Najčítanejšie