Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Soukup dostal pred dcérou poriadnu nakladačku! Ešte šokujúcejšia bola jeho reakcia!
Zdielať na

Soukup dostal pred dcérou poriadnu nakladačku! Ešte šokujúcejšia bola jeho reakcia!

Zdroj: Instagram/JS

​Na tohtoročných Slávikoch sa na vlastnú žiadosť zúčastnil aj Jaromír Soukup (54), hoci si zrejme uvedomoval, že ide s kožou na trh. Jeho prítomnosť si moderátorská dvojica Ondřej Sokol a Aleš Háma nenechala ujsť, a Soukup sa párkrát stál terčom ich posmeškov. Zdá sa, že to ustál bez problémov, sám si rád rypne v jeho relácii do kdekoho zo smotánky.

Galavečer odovzdávania Slávikov sa vydaril, ako konštatovali mnohí. Postarala sa o to aj dvojica moderátorov Ondřej Sokol a Aleš Háma. Po minuloročnej slovnej prestrelke, keď sa do nich obul Jaromír Soukup a skritizoval ich výkon, mu to s chuťou vrátili. "Dnešný večer je veľkou udalosťou," začala dvojica a mierila tým na Soukupa. "Musíme ho pochváliť, že prišiel. Je to veľké gesto, zakopávame vojnovú sekeru," zahlásili pred obecenstvom predstierajúc dobrý úmysel.

Potom však prišiel zlatý klinec. "Predstavte si, že predáte polovicu vlastnej televízie, aby ste si mohli kúpiť dve vstupenky do sály. To je krásne," zaťali moderátori do živého, vzhľadom na fakt, že Soukup skutočne musel pre dlhy predať polovicu svojho mediálneho impéria. Ako skúsený televízny moderátor s tým Soukup musel počítať a zrejme na to pripravil aj svoju vydarenú dcéru Natáliu, ktorá mu robila garde. No podľa jeho mimiky, žartik o vstupenkách ho až tak nepobavil, no predsa len sa udržal na uzde aj po skončení galaprogramu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

"Vôbec sa ma to nedotýka, chlapci to robia bezchybne. Mne sa to páči, je to vtipné. Ja som si do nich tiež rypol a možno si do nich v pondelok rypnem tiež," avizoval so smiechom pre Expres.cz. "Myslím, že medzi nami žiadne problémy nie sú. Je to v poriadku," povedal jasne a tú "vojnovú sekeru" skutočne zakopal. Ktovie, ako by sa moderátori pustili do Agáty, keby prišla ako avizovala. Iste by s radosťou komentovali jej vzťah so Soukupom a zrejme o to nestála, keď zrušila účasť hneď ako sa dozvedela, že na Slávikov príde jej nenávidený expartner.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Najčítanejšie