Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Kretén, pred ktorým sa deti triasli?! Po vyjadrení Pittovho syna sa ho zriekla aj milovaná Shiloh!
Zdielať na

Kretén, pred ktorým sa deti triasli?! Po vyjadrení Pittovho syna sa ho zriekla aj milovaná Shiloh!

Archívna reportáž

Pitt je už vyše dvadsať rokov sexidol, no to z neho nerobí dokonalého človeka

V minulosti sa radil manželský pár hviezdnych hercov, Angeliny Jolie a Brada Pitt, medzi najobdivovanejšie medzi v šoubiznise. Možno si ale nabrali na svoje plecia viac, ako dokázali zvládať, keď sa rozhodli popri svojich troch deťoch vychovávať ďalšie tri, ktoré si adoptovali. Napätie v ich rodine sa vystupňovalo natoľko, že medzi manželmi dochádzalo k hádkam. A zdá sa, že sympaťák Brad v tom nie je nevinne.

​To, že v súkromí rodiny Brada Pitta a Angeliny Jolie nepanuje idylka, vyšlo najavo až po incidente, ktorý sa odohral na palube ich súkromného lietadla. Nevedno, kto bol iniciátorom hádky medzi nimi, ale po prudkej reakcii údajne podguráženého Pitta, ktorý mal údajne do Angeliny strčiť, sa za ňu postavil v roli ochrancu najstarší syn Maddox. Pričom ostatné deti sa len vydesene prizerali. Až teraz prezradil zdroj pre DailyMail, čo o Pittovi napísal ešte v roku 2020 ku Dňu otcov adoptovaný syn Pax.

Podľa zdroja Pax o svojich rodičoch obvykle nič nehovorí, nevedno čo sa udialo, keď sa rozhodol ku Dňu otcov napísať na sociálnu sieť odkaz pre Pitta plný vulgarizmov. "Všetko najlepšie ku Dňu otcov tomuto prvotriednemu kreténovi. Zas a znovu dokazuješ, že si hrozný a opovrhnutiahodný človek. Ani ti nenapadne prejaviť k svojim štyrom potomkom akúkoľvek empatiu, zatiaľ čo oni sa v tvojej prítomnosti trasú od strachu," rozohnil sa hneď v prvých vetách pod Pittovou fotografiou, na ktorej preberá Oscara.

Vzťah Pitta a Shiloh bol považovaný za veľmi dobrý:

"Nikdy nepochopíš, akú škodu si spôsobil rodine, pretože toho ani nie si schopný. Urobil si zo života všetkým pre mňa blízkym osobám konštantné peklo. Môžeš sebe a svetu hovoriť čo chceš, ale pravda raz vyjde najavo. Tak šťastný Deň otcov, ty sku*vená hrozná ľudská bytosť!!!" ukončil svoj nenávistný odkaz, aký si nechce prečítať azda žiadny otec. Treba dodať, že Paxovi Angelina prezradila, že si ho spočiatku Pitt nechcel adoptovať a on mu to vraj nevie odpustiť.

​Akoby ale nestačilo to, že Pitta otvorene nenávidia dvaja adoptovaní synovia, keďže okrem Paxa sa ešte kritickejšie vyjadroval už dávnejšie o otcovi aj Maddox, najnovšie Bradovi uštedrila poriadnu ranu aj jeho milovaná dcéra Shiloh. Tá hoci otcovi akoby z oka vypadla, s ním už zjavne nechce mať nič spoločné - zo svojho mena totiž odstránila otcove priezvisko. Zo Shiloh Jolie-Pitt, ktorá sa v istom momente takmer stala Johnom, je tak už len Shiloh Jolie a pre Brada to musí byť nepochybne bolestné. No ako sa hovorí, bez vetra sa lístok nepohne a zrejme skutočne nebol ukážkový otec.

Najčítanejšie