Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TAKTO ju ľudia nepoznajú! Agáta to vzdala, Soukup sa môže radovať!
Zdielať na

TAKTO ju ľudia nepoznajú! Agáta to vzdala, Soukup sa môže radovať!

Archívna reportáž

Vzťah medzi Agátou Hanychovou (38) a jej expartnerom Jaromírom Soukupom (54) sa zmenil na otvorenú nenávsiť. Aj keď sa Jaromír oficiálne vyjadruje, že chce mať s Agátou slušný vzťah, jeho nedávne gesto so vztýčeným prostredníkom pri preberaní ich dcérky tomu nenasvedčuje. Nečudo, že Agáta ho už nechce ani vidieť.

​Na očakávaný galavečer vyhlasovania a odovzdávania Českých slávikov sa chystá snáď každý, kto niečo v českom šoubiznise znamená. Organizátori si spomenuli aj na Agátu Hanychovú a poslali jej pozvánku. Svoju účasť s radosťou prisľúbila, no zrazu je všetko inak. Dôvodom má byť Jaromír Soukup. Ten totiž na poslednú chvíľu požiadal tiež o vstupenku a vyhoveli mu.

V zákulisí televízie, ktorá bude vysielať galavečer v priamom prenose, sa pošuškáva ako to vlastne bolo s pozvánkami pre rozhádaných expartnerov. "Agáta dostala pozvánku už pred niekoľkými týždňami a svoju účasť potvrdila," povedal zasvätený zdroj pre eXtra.cz s dodatkom, že pozvánka bola pre dve osoby. Je možné, že s ňou mal prísť aj jej staronový partner Miroslav Dopita. V tom čase, keď Agáta potvrdila účasť, Jaromír ešte nebol na zozname pozvaných.

Zmenilo sa to iba pred pár dňami. "Jaromír Soukup si lístky na Slávikov vyžiadal tento týždeň. Pôvodne sa s ním nepočítalo," pokračoval zdroj v jeho informáciách zo zákulisia televízie a prezradil, že sa pre neho lístky podarilo zabezpečiť. Niekto sa potom postaral o to, aby sa to dozvedala Agáta a tá obratom svoju účasť odvolala, aj keď sa len krátko predtým chválila na Instagrame šatami, ktoré si tam má obliecť. "Áno, je to pravda. Na Slávikov nejdem," potvrdila stroho informáciu od zdroja pre Blesk. Čo je dôvodom zmeny jej rozhodnutia neprezradila, no až príliš nápadne k tomu dospela vzápäté po tom, ako účasť potvrdil Soukup. Otázne je, či Agáta nepotrestala akurát tak samú seba - mohla si to užiť a vykašľať sa celého expartnera...

Zdá sa, že reči o rozchode s Dopitom majú od pravdy ďaleko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie