Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Desať mesiacov po narodení syna už má aj dcérku! Jej meno ladí dokonalo s maminým!
Zdielať na

Desať mesiacov po narodení syna už má aj dcérku! Jej meno ladí dokonalo s maminým!

Archívna reportáž

Paris má k deťom blízko

Len v januári sa stala po prvýkrát mamou a už aj sa rodinka rozrástla o dalšieho člena. Lepšie povedané členku - Paris Hilton a Carter Reum už majú aj vysnívanú dcérku. Miliardárska dedička vždy tvrdila, že chce mať chlapca aj dievča, hoci pôvodne si predstavovala, že vynosí dvojičky. Napokon ani jedno z detí neporodila ona, no sen o páriku sa jej splnil.

​Paris Hilton v piatok prezradila, že s manželom Carterom Reumom tajne privítali svoje druhé dieťa. "Som vďačná za svoje dievčatko," napísala 42-ročná Paris Hilton k fotografii na Instagrame, na ktorej je ružové oblečenie s monogramom a menom London. Je zjavné, že v tejto rodine sa pomenúva len podľa miest - Paris, Phoenix a London.

Paris nazvala svojho syna Phoenixa "veľkým bratom" a rozplývala sa nad dvomi bábätkami. Už v septembrovom instagramovom videu Paris svojej 40-ročnej sestre Nicky povedala o svojich plánoch na "dievčatko, ktoré jedného dňa príde". Parisina mladšia sestra zažartovala: "Som si istá, že to bude veľmi skoro a ty si tajnostkárka a nič nám nehovoríš. Pravdepodobne je teraz schovaná v druhej izbe."

Prvorodený je rozkošný chlapček, hoci sa dočkal od ľudí odporných hejtov pre jeho väčšiu hlavičku:

Sestrine podpichovanie odkazovalo na Parisino rozhodnutie držať členov svojej rodiny v nevedomosti, keď sa v januári stala mamou syna Phoenixa s pomocou náhradnej matky.  V marci novopečená mamička vysvetlila toto neobvyklé tajnostkárčenie medzi najbližšími členmi rodiny. "Môj život bol verejný, celý môj život tým bol poznačený," povedala s tým, že pre svoje dieťa to chcela inak. Svojej mame o prvom bábätku povedala až po týždni. Ktovie, ako sa rozhodla zachovať teraz. Isté je, že už od príchodu synčeka Phoenixa sa vyjadrovala, že ray chce dievčatko menom London Marilyn. A čo Paris chce, to sa obvykle aj splní, teraz to nebola výnimka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Najčítanejšie