Skoro jasno
14°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Hororové prebudenie v kaluži krvi! Marcel Nemec bojujúci s rakovinou opísal šok!
Zdielať na

Hororové prebudenie v kaluži krvi! Marcel Nemec bojujúci s rakovinou opísal šok!

Archívne video

Ťažkou diagnózou zasiahnutý herec Marcel Nemec (52) si získal sympatie verejnosti nielen tým, že je skvelý herec, ale aj svojím obdivuhodným bojom s rakovinou. Iste sa v jeho vnútri odohráva všeličo, ale on svoj stav komentuje s humorom a nehynúcim optimizmom. Že jeho liečba ale nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou, prezrádza aj jeho aktuálna skúsenosť.

​Neustále medicínske zásahy do organizmu Marcela Nemca na pomoc pri jeho liečbe rakoviny mu iste spôsobujú stres, ale on to berie statočne a bojuje s trpkými chvíľami aj s pomocou humoru. Jeho stav sa mal po istom čase liečby na jar zlepšiť, ale nedávno rakovina opäť udrela plnou silou, čo si vyžiadalo minulý týždeň jeho ďalšiu urgentnú operáciu. Ako potom zdieľal na sociálnej sieti, po prebudení z narkózy mal len tie najlepšie pocity.

"Dnešná noc na ARO bola (zatiaľ) tá najkrajšia. Cítim, ako sa do mňa vracia život, ako sa zväčšuje intenzita svetla na konci tunela," opísal svoj pooperačný stav, no slová o silnejšom svetle na konci tunela sa dajú chápať všelijako. "Denne ďakujem za to šťastie, koľko mám okolo seba lásky. A láska predsa uzdravuje!" odkázal svojim sledovateľom. O pár dní ho ale čakalo nemilé prekvapenie, ktoré mu spôsobilo poriadny šok.

Pripomeňte si mladého Marcela ako súčasť humorného zoskupenia Kopytovci:

"Počas dnešnej noci sa nič mimoriadne nestalo. Teda až na to, že mi povolil jeden steh. Zobudil som sa s tým, že mám pod perinou mokro. Odkryl som sa a všade krv. Tiež som potreboval ísť na záchod, tak som nechcel byť ešte i pokakaný. Nakoniec to nebolo vôbec nič vážne, aj keď som sa (popravde) zľakol," referoval herec o svojom zážitku. Aktuálne leží v nemocnici už tri týždne, no napriek všetkému sa chystá vo štvrtok moderovať v Trnave dražbu obrazov. Nepochybne mu všetci priaznivci želajú, aby dokázal ťažkú chorobu zvládať čo najdlhšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marcel Nemec (@nemecmarcel)

Najčítanejšie