Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Je to oficiálne! Brad Pitt už TÚTO krásku predstavuje ako svoju priateľku!
Zdielať na

Je to oficiálne! Brad Pitt už TÚTO krásku predstavuje ako svoju priateľku!

Archívna reportáž

Fakt by niekto odmietol Brada..?

Po rozvode filmových hviezd Brada Pitta (59) a Angeliny Jolie (48) sa oficiálne ani jeden z nich doposiaľ nehlásil k novému vzťahu. Už presne rok je ale Brad spájaný so šarmantnou návrhárkou šperkov Ines de Ramon (32). Aj keď ju vraj ešte oficiálne nepredstavil svojim deťom, ani nepreviedol po svojom boku po červenom koberci, medzi priateľmi ju už predstavuje ako svoju priateľku a zdá sa, že to s ňou myslí vážne.

​O mesiac by mal Brad Pitt osláviť šesťdesiatku, ale rozhodne na to nevyzerá. Pre mnohé ženy je stále idolom a iste by na neho ochotne stáli v rade. Pred dvomi rokmi ho spájali s vtedy čerstvo rozvedenou kráskou Emily Ratajkowski (32), ale vlani v novembri sa začala pri ňom verejne objavovať iná kráska, ktorá ho zaujala nielen krásou, ale aj svojou osobnosťou, Ines de Ramon. Absolvovala univerzitu v Ženeve a okrem rodnej francúzštiny má dokonale ovládať aj angličtinu, nemčinu, taliančinu a španielčinu. Je aj veľmi kreatívna, navrhuje šperky pre známu klenotnícku značku.

Obaja si hneď porozumeli, navyše ich spojila aj rovnaká trpká skúsenosť - rozvod. Bradov príbeh je známy, Ines zas bola v procese rozvodu s hercom Paulom Wesleyom. Niet lepšieho lieku, ako nové náručie. Vlani v novembri už Brada a Ines videli v LA na koncerte Bona, v decembri bola na oslave narodenín Pitta, Silvester a Nový rok strávili spolu v Mexiku, na Valentína dostala od Brada kyticu, a keď nakrúcal v Európe, prišla za ním viackrát. Navštívila ho aj v jeho milovanom Château Miraval. Hoci sa 4. novembra neobjavili spolu na červenom koberci na galavečere LACMA, sedeli vedľa seba a dobre sa spolu zabávali.

Pittovi známi majú jasno v tom, že nejde o žiadny nezáväzný flirt. "Toto je Bradov prvý vážny vzťah od rozvodu. Predstavuje Ramon ako svoju priateľku," povedal zdroj z jeho blízkosti pre Entertainment Tonight. "Brad a Ines majú pevný vzťah a darí sa im skvele. Obaja sú zaneprázdnení prácou, no stretávajú sa kedykoľvek môžu. Snažia sa udržať svoj vzťah v súkromí z úcty k tomu druhému a chrániť ho," vysvetľoval zdroj, prečo ešte vzťah nezoficiálnili. "Tešia sa zo vzájomnej spoločnosti, majú podobné záujmy. Obaja sú kreatívni, radi cestujú a chcú byť nenápadní. Brad je veľmi opatrný a nechce nič unáhliť, necháva vzťah prirodzene rásť," dodal na záver. Ktovie, možno to bude oscarovský večer, kde už svetu svoju lásku predstaví. A možno to príde ešte skôr.

Najčítanejšie