Oblačno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
To je ale zmena! Krainová ukázala zadok, ľudia neveria, že je prirodzený!
Zdielať na

To je ale zmena! Krainová ukázala zadok, ľudia neveria, že je prirodzený!

Archívna reportáž

Pre známu českú modelku a influencerku Simonu Krainovú (50) je telo pracovným prostriedkom, na ktorom zarobila a ešte stále zarába veľa peňazí. Po päťdesiatke sa ale preorientovala z predvádzania módy na ukazovanie svojho obnaženého tela. Dokonca si kvôli tomu založila účet na platforme OnlyFans, určenej len pre dospelých. Má čo ukazovať, ale predsa len sa mnohým zdá, že nie všetko na jej tele je úplne prirodzené. Najnovšie prišiel na pretras jej zrazu akosi príliš guľatý zadok.

​O modelke Simone Krainovej sa nedá povedať, že je to práve krehká intelektuálka. Kvôli kariére v modelingu si nestihla urobiť ani maturitu, ale zas sa toho veľa naučila v "škole života". Vie veľmi dobre, ako môže speňažiť svoje prednosti takmer dokonalého tela, ktoré si udržiava v perfektnom stave behom a cvičením, zdravou stravou a možno aj nejakými úpravami, čo ale nepriznáva. Spolupracuje tiež s pražskou klinikou krásy, kde sa starajú aj o jej peknú tvár.

Veľkú pozornosť vyvolala v auguste, keď fanúšikov upozornila, že si založila profil na platforme OnlyFans a dostanú sa tam, ak si ho predplatia za 19,90 dolárov mesačne. Má vraj už veľa predplatiteľov čo jej mesačne prináša poriadny balík peňazí. Na Instagrame má až 430 tisíc sledovateľov, ktorým občas prihodí tiež nejakú šteklivú fotku, akou je teraz aj fotka z výťahu, kde odhalila svoj zadok. Vyvolala tým ale opäť raz polemiku.

Simona nemá s nahotou žiadny problém:

​Simonin zadok, podobne ako zvyšok jej tela, má len málo tuku a skutočne nemožno povedať, že by bol výrazný, skôr drobný, ako vidno na jej mnohých fotkách v plavkách. Výťahovka ale ukazuje dokonalo guľaté pozadie. V komentároch sa objavili okamžite veľké pochybnosti o tom, či je to Simonin prirodzený zadok, či prešiel úpravou, alebo ide o nejaký photoshop.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

"Neviem, kde ste prišla k tomu zadku," odkázala jej jedna z radu pochybovačov a dostala hneď od Simony ironická odpoveď: "No plastika asi nie. Alebo?" Niekto iný zas rovno konštatoval: "Tá p*del je prifúknutá." Aj ten však dostal odpoveď v podobe smiechu. "Keď si vylepšuje tvár, tak prečo nie zadok," skonštatovala ďalšia sledovateľka. Nechýbali ale ani pochvalné komentáre, napokon, mnohí chápu, že niekedy stačí dobrá póza a všetko môže vyzerať inak. A Simona je kus ženskej tak či tak.

Najčítanejšie