Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Sexi Pamela v šoku! V posteli si našla cudziu ženu, TOTO jej stalkerka povedala!
Zdielať na

Sexi Pamela v šoku! V posteli si našla cudziu ženu, TOTO jej stalkerka povedala!

Archívna reportáž

Pamela sa dočkala po rokoch satisfakcie, keď získala veľkú hereckú rolu

Takmer každá veľká hviezda má svojich stalkerov, či fanatických fanúšikov. Nevyhla sa tomu ani jedna z najväčších ženských sexsymbolov, herečka Pamela Anderson (56), o ktorej snívali muži z celého sveta a mnohé ženy sa jej chceli aspoň trošku podobať. Medzi fanatické fanúšičky patrila aj jedna psychicky narušená mladá, vtedy len dvadsaťsedemročná Francúzka Christine Roth, ktorá sa za ňou dokonca vybrala do L.A. Pamela si na to zaspomínala pri príležitosti uvedenia svojej novej kolekcie kúpacieho oblečenia.

​Ako sa podarilo mladej Francúzke s psychickou poruchou zmiznúť v nestráženej chvíľke z dohľadu rodiny, nevedno. No dokázala si kúpiť aj letenku do LA a zistiť, kde býva slávna Pamela Anderson, aby sa s ňou stretla. Našla si spôsob, ako sa dostať do domu, ba priamo do spálne herečky, ktorú obdivovala. Pamela bola vtedy už rozvedená s Tommym Leem (60) pre jeho agresívne správanie. V dome žila s ich dvomi vtedy malými synmi Brandonom (26) a Dylanom (25) a pracovalo tam pre nich pár pomocníkov. Jedného dňa si však našla v posteli jej spálne cudziu ženu.

Najskôr tipovala, že je to jej švagriná, ale keď uvidela svetlé vlasy neznámej mladej ženy, pomyslela si najprv romanticky: "Je ako Zlatovláska." Mala na sebe oblečené Pameline povestné červené plavky z Baywatchu, ktoré sa jej podarilo kdesi vysnoriť. Ďalšie jej oblečenie a veci si schovala pod posteľ, kde mala uložený aj chlieb, keby vyhladla. "Hovorila francúzsky a do ruky mi dala papier, na ktorom bolo napísané 'Nie som lesba, ale snívam o tebe'," spomínala na moment prekvapenia Pamela, keď si ešte neuvedomovala nebezpečenstvo. "Tá spálňa mala vlastný vstup, prišla rovno z pláže. Nejaký čas tam bola a potom si porezala zápästie sklenenými črepmi. To bol moment, keď som začala panikáriť, vzala deti a utiekla," vysvetľovala, čo za hrôzu nasledovalo.

Nečudo, že o Pamele snívali všetci, aj ženy:

To už bola ale zalarmovaná polícia, ktorá votrelkyňu odviedla na ich policajnú stanicu a vyšetrovala. "Polícia mi vtedy povedala, že som nebola v takom nebezpečí, pretože to bolo dievča. Povedala som si, ako to, že to nie je nebezpečné?! Ženy predsa tiež môžu vraždiť," vyjadrila herečka počudovanie nad postojom príslušníkov polície. Pre Christine to znamenalo koniec jej dobrodružnej cesty za svojím idolom a bola hneď deportovaná do Francúzska, kde si ju prevzala rodina. Niečo jej však predsa len zostala na pamiatku. "Policajti sa ma potom pýtali, či chcem tie červené plavky naspäť. Povedala som im: ,Ďakujem, ale nie. Nech si ich nechá," zareagovala Pamela veľkodušne a niet pochýb, že narušená stalkerka tým získala najväčšiu trofej v živote.

Najčítanejšie