Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Trpké priznanie a fotka Slováčkovej po liečbe! Ukázať sa TAKTO chce odvahu!
Zdielať na

Trpké priznanie a fotka Slováčkovej po liečbe! Ukázať sa TAKTO chce odvahu!

Zdroj: instagram/AJS

Statočná bojovníčka s rakovinou, Anička Slováčková (28), ktorá bojuje už po druhýkrát, neskrýva svoje odhodlanie, ale ani negatívne nálady. Zatiaľ čo prvýkrát zasiahla pliaga jej prsník, tentokrát si vybrala pľúca a to údajne v agresívnej forme. Podozrenie, že čosi nie je v poriadku, vyvolal jej dlhodobý problém s kašľom a zvláštny sen. Po vyšetrení koncom augusta bola z diagnózy v šoku, ale pred verejnosťou to hrdinsky utajovala až do jej krstu nového albumu Osudová.

​Svoj krst nového albumu spojený s koncertom v Lucerne 4. októbra si chcela Anička Slováčková ešte užiť a priniesť radosť aj jej fanúšikom, ktorí ju prišli podporiť. Večer sa jej vydaril, ale o to šokujúcejšia bola na druhý deň správa, ktorú zverejnila na svojom instagramovom profile, že má opäť rakovinu. O dva dni nato začala podstupovať liečbu chemoterapiou. Po skúsenostiach z minulosti si dala radšej preventívne aspoň skrátiť vlasy, bolo pre ňu vtedy veľmi depresívne vidieť, ako jej po chemoterapii padali v chumáčoch z hlavy.

Anička sa rozhodla pokračovať vo vystupovaní na koncertoch, ktoré sa plánovali ešte pred tým, ako zistila, že sa jej vrátila rakovina. "Práca vždy pomáha," s pochopením sa vyjadril nedávno jej brat Felix Slováček mladší, ktorý jej chce byť spolu s rodičmi oporou. Na verejnosti sa ukazuje Anička vždy s turbanom na hlave s pekným make-upom, a veľmi jej to svedčí napriek tomu, že by najradšej tento núdzový "štýl" neriešila. No je pre ňu typické, že neskrýva ani odvrátenú tvár choroby a rozhodla sa ukázať ako vyzerá, keď je doma. Pre mnohých to je trpká pripomienka toho, že Anička, inak vždy perfektne upravená, skutočne bojuje so zabijackou chorobou. 

Vypočujte si jednu z Aničkiných najnovších piesní:

Na fotografii na Instagrame má na sebe mikinu, robí smiešnu grimasu a spod kapucne jej vytŕča časť jej oholenej hlavy, ktorú ukázala v tejto podobe po prvýkrát. Na porovnanie pridala aj druhú, keď je nastajlovaná pred vystúpením v turbane. "Ja 1 % času, keď sa nahodím do práce vs. 99 % doma," pridala komentár.

Prednedávnom priznala, že sa jej teraz zdá byť liečba náročnejšia, ako keď ju podstupovala prvýkrát pred štyrmi rokmi. "Mám pocit, že som unavenejšia. Pripadám si odporná, necítim sa v sebe dobre. Asi je to tým, že sa necítim dobre fyzicky. Ten pocit poznám z prvej liečby," zverila sa pre server Herminapress. Jej sledovatelia ju vidia ale inak. "Anička, ty si krásna aj na tej druhej fotke," povzbudila ju jej obdivovateľka, ďalšia napísala: "Málokto toto prizná a ešte zverejní. Anička, vy ste neskutočne krásne dievča" a iná pridala: "Vám svedčí fakt všetko" a podobných komentárov bolo mnoho. Iste si všetci želajú, aby rýchlo vyzdravela a Anička je odhodlaná to dokázať.

Najčítanejšie