Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Vysnívaná dcérka hviezdneho herca prišla na svet mŕtva, zverejnil jej srdcervúce fotky!
Zdielať na

Vysnívaná dcérka hviezdneho herca prišla na svet mŕtva, zverejnil jej srdcervúce fotky!

Zdroj: instagram/thorbjornsson

Jeden z najväčších silákov sveta, známy najmä ako zabijak Hora zo seriálu Hra o tróny, Islandaň Hafþór Júlíus Björnsson (34), je postavou priam obor, ale teraz ho dokázala zlomiť strata predčasne narodenej dcérky Grace Morgan Hafthorsdottir. Spolu s manželkou Kelsey Henson (33) túto smutnú správu zdieľali na sociálnej sieti aj s fotografiami s dcérkou po pôrode. Pre oboch znamená táto strata obrovskú bolesť a zármutok. Majú spolu trojročného synčeka Stormura, ktorý sa na sestričku tiež veľmi tešil. Hafór má aj dcéru Theresu Lív z prvého manželstva.

​Najvyšší a najsilnejší Islanďan v histórii, Hafþór Júlíus Björnsson, sa zamiloval na prvý pohľad do drobnej Kelsey Henson v reštaurácii, kde pracovala ako servírka a v roku 2018 si ju zobral z manželku. Zatiaľ čo on meria 206 centimentrov, ona iba 157, no aj tak si dokonalo sadli. Keď sa im v septembri roku 2020 narodil synček, žiarili šťastím, pred pár dňami po predčasnom pôrode dcérky Grace Morgan, však ich život zahalil nevýslovný žiaľ.

Na Instagrame zdieľali fotografie tesne po pôrode, kde vidieť aj drobnú tváričku aj nožičky bábätka bez života. "S veľkým zármutkom oznamujeme narodenie našej dcéry Grace Morgan Hafthorsdottir, ktorá prišla na svet 8. novembra v 21. a 1/2 týždni tehotenstva. Po výraznom znížení jej pohybov sme zistili, že jej prestalo biť srdce," stálo na začiatku smutnej správy. "Slovami nedokážeme opísať našu bolesť z tejto straty alebo naše šťastie, že môžeme tráviť čas s našou dcérou. Je úplne krásna, s blond mihalnicami a obočím a malým úsmevom pre mamu a otca. Láska, ktorú k nej cítime, je ohromujúca," vyznali rodičia dcérke svoje city.

Pripomeňte si siláka ako obra v slávnom seriáli. Zábery nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy:

"Smútok, ktorý cítime, bude s nami navždy, ale aj láska. Všetky naše nádeje a sny o nej nám boli odobraté, ale vieme, že budeme opäť s ňou. Jej duch žije v nás a jej súrodencoch," odkázali na záver spolu so žiadosťou o rešpektovanie ich súkromia, kde smútia nad stratou dcérky a za milé slová a podporu všetkým poďakovali. Len v polovici októbra oznámili na Instagrame radostnú správu o očakávaní druhého potomka a pridali fotku, kde vidieť bruško Kelsey v rozopnutej košeli a ich syn mal na sebe tričko s nápisom "Brat". Žiaľ, tešili sa predčasne...

Srdcervúce zábery z pôrodnice, kde pár dostal možnosť sa bábätkom rozlúčiť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelsey Henson (@kelc33)

Najčítanejšie