Zatiahnuté
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Lela si určila cenu! TOĽKOTO si pýta za osobné stretnutie, bude záujem..?
Zdielať na

Lela si určila cenu! TOĽKOTO si pýta za osobné stretnutie, bude záujem..?

Zdroj: Instagram/LC

Nedávno Lela Vémola (34) avizovala, že sa "niečo chystá", keď počas jej prvej návštevy Clash of the Stars v Prahe komentovala, či dostala ponuku na zápas aj ona. Bude to ale niečo celkom iné, jej účasť v ringu považuje ako mama dvoch detí za nevhodnú, a tiež by jej mohl hroziť poškodenia implantátov, ktoré nemá len v prsiach. Konečne sa už ale aj konkrétne vyjadrila, o čo ide v rámci jej nového projektu, pri ktorom nepochybne verí aj v slušný finančný benefit.

​Medzi ženy, ktoré si vedia celkom slušne zarobiť prostredníctvom svojho profilu na Instagrame, patrí aj známa influencerka Lela Vémola. Záujem o jej osobu postavila na jej "plastikovom a dokonalom" imidži, ako aj na sexi outfitoch. Zaujala aj zápasníka MMA Karlosa Vémolu, s ktorým sa dala dokopy a po čase, keď splodili spolu dvoch potomkov, sa vlani aj zosobášili. Stala sa celebritou a vie to aj dobre zúročiť.

Najnovšie má už rozbehnutú novú aktivitu, v ktorej záujemcom ponúka, že sa za 5 tisíc českých korún či 200 eur sa s ňou môžu stretnúť osobne. "Keď má niekto rád speváka, ide na koncert, keď herca, ide na predstavenie. Keď má niekto rád mňa, môže teraz prísť za mnou," prirovnáva svoj koncept k umeleckým výkonom populárnych umelcov. Šancu na úspech ale má, jej instagramový profil sleduje vyše 360 tisíc ľudí, zväčša ženy. "Sú to strašne dobré ženské. Stále sa ma pýtajú na nejaké rady – či už ide o vzhľad, oblečenie, deti, varenie, čokoľvek," vysvetľovala dôvod svojho rozhodnutia s tým, že im bude rada osobne odpovedať na brunchoch na viacerých miestach Česka a Slovenska.

Vypočujte si Lelinu úprimnú spoveď:

"Chcela som im dať možnosť, aby sme sa mohli porozprávať, spoznať sa a aby sme sa stali takými instagramovými kamoškami," uviedla v rámci svojej propagácie stretnutí s názvom Lela Brunch, kde s ňou bude aj jej tím v zložení stylistky, vizážistky, kaderníčky, špecialistky na riasy a obočie a fotograf, ktorý bude všetko dianie dokumentovať na spoločných fotografiách. "Každá účastníčka dostane fotku a video na pamiatku, bude to dámska jazda," láka ženy so svojou ponukou, ktorá zahŕňa aj jedlo, drinky, ba aj tombolu, pričom ale uvíta aj záujemcov z radov mužov. Začína 2. decembra v Prahe, postupne prejde do Plzne, Teplíc, Brna, Nitry a ďalej na Slovensko.

Najčítanejšie