Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Pri tragickej autonehode zomrel hviezdny kaskadér a jeho tri deti! Najmenšie malo 8 týždňov
Zdielať na

Pri tragickej autonehode zomrel hviezdny kaskadér a jeho tri deti! Najmenšie malo 8 týždňov

Zdroj: screenshot/youtube wsbtv.com

Skutočne príšerná tragédia sa odohrala na výjazde z diaľnice v okrese DeKalb v Georgii v USA. Hviezdny kaskadér známy z najväčších trhákov ako Black Panther, The Avengers, Rýchlo a zbesilo či Hry o život, len 41-ročný Taraja Ramsess, viezol svojich päť detí, 15-ročnú dcéru, ktorej meno nie je známe, 13-ročnú dcéru Sundari, 10-ročného syna Kisasiho, 3-ročnú Shaziu a osemtýždňovú dcéru Fujibo, keď sa mu v ceste zjavila prekážka.

​Počas halloweenskej noci kaskadér narazil do pokazeného návesu ťahača na výjazde z diaľnice, informovala miestna televízia WSBTV. Taraja a jeho dve dcéry boli mŕtvi na mieste, jeho syn Kisasi bol prevezený do nemocnice. Jeho stará mama potvrdila, že desaťročný chlapec zomrel na následky zranení o štyri dni neskôr. Nehodu prežila Tarajova trojročná dcéra Shazia, ktorá sa v nemocnici sa zotavuje z ľahkých zranení, a aj jeho najstaršia dcéra, ktorá by mala byť v poriadku. Taraja mal ešte 7-ročnú dcérku Lulah, ktorá v aute nebola.

Srdcervúce fotky zosnulých zverejnila Tarajova matka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Akili Ramsess (@eyeakili)

Jeho matka Akili synovi venovala srdcervúcu spomienku na sociálnej sieti, píše o ňom ako o mužovi oddanom rodine a milujúcom otcovi. "Všetci, ktorí ho poznali a stretli, vedia, aký bol Taraja výnimočný," napísala v srdcervúcom príspevku, v ktorom oznámila jeho smrť. "Mal hlbokú schopnosť milovať a svoje deti miloval nadovšetko. Miloval bojové umenia, motorky a všetko, čo súviselo s filmom. Mal veľmi uletený, ale zároveň bláznivý zmysel pre humor a vedel byť tak otravný, ako sa len dá," uviedla ďalej v trpkom vyznaní. Akili povedala, že všetky synove najlepšie vlastnosti bolo možné vidieť v Sundari, ktorú rodina volala Sunny, žiaľ, zomrela spolu s otcom. Zdieľala aj fotografie, na ktorých sa Taraja hrdo usmieva so svojimi deťmi po svojom boku, a napísala: "Nemôžem uveriť, že sú preč."

Tarajov bratranec Pharaoh Hardee spomínal na okamih, keď budúca kaskadérska superhviezda našla svoju vášeň pre film a zábavu. Povedal, že jeho "malý brat" sa ako malý chlapec presťahoval do Atlanty a začal Hardeemu pomáhať s produkciou hudobných videoklipov. "Možnosť vidieť, ako sa veci realizujú, ako to robíte pri práci v zákulisí, môže skutočne podnietiť niečo, o čom ste ani nevedeli, ak máte nejakú umeleckú vášeň," napísal, ako sa v Tarajovi táto vášeň rozhorela a išiel si následne za svojím snom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Akili Ramsess (@eyeakili)

Tarajov tréningový partner a blízky priateľ Tony Tucci povedal, že svoje deti brával so sebou aj do telocvične bojových umení. "Prišli, sedeli a pozerali sa, ako trénuje, a potom sa tiež zapojili a začali trénovať," prezradil zronený kamarát zosnulého. Na stránke GoFundMe vytvorenej s cieľom vyzbierať peniaze pre rodinu, sa za 4 dni vyzbieralo už viac ako 80 000 dolárov.

Najčítanejšie