Jasno
27°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Dagmar Havlová sa ozvala Hanychovej! TOTO jej odkázala!
Zdielať na

Dagmar Havlová sa ozvala Hanychovej! TOTO jej odkázala!

Archívna reportáž

Ako to má influencerka Agáta Hanychová (38) zvykom, rada sa občas svojim sledovateľkám na Instagrame posťažuje, že toho má veľa a nič nestíha. Dá sa o tom ale polemizovať, ak je pravdou, že má podľa slov jej expartnera Jaromíra Soukupa (54) k dispozícii viacero opatrovateliek a pomocníčok, keď treba. Navyše sa Agáta chváli, ako zapadol do jej domácnosti s deťmi jej staronový priateľ Miroslav Dopita (42), ale po ruke má aj mamu Veroniku Žilkovú (62). Jej obdivovateľky ju ale vždy poľutujú, keď sa posťažuje, prekvapivo tak spravila teraz aj Dagmar Havlová.

​Nevedno, čo všetko predchádzalo rozhodnutiu ukončiť vzájomnú spoluprácu Agáty Hanychovej a Josefa Koudelku alias Pepina, ktorý okrem toho, že jej spravoval sociálnu sieť, bol roky aj jej oporou v súkromí, ak potrebovala s niečím pomôcť, alebo prosto len podporiť. Vraj za tým bol Dopita, s ktorým si Pepino nesadol, no s Agátou vraj ostali kamaráti. Teraz jej však preto pribudli povinnosti so spravovaním jej profilu, navyše bola vážne chorá jej malá Rozárka, a tak sa veľmi ani nevyspala. Svoje si vyžaduje aj domácnosť a jej dve staršie deti, syn Kryšpín a dcéra Mia.

Rozhodne Agátu nepotešilo po jej odvolaní ani opätovné predbežné rozhodnutie súdu, ktorým sa potvrdilo, že Soukup má nárok byť s dcérkou polovicu mesiaca. A neslávne dopadla aj Agátina predstava o alimentoch. "Agáta chcela 100 tisíc korún, ale na základe znovu vydaného predbežného opatrenia činia alimenty iba 4 tisíc korún, tak ako to bolo predtým," prezradil nemenovaný zdroj pre Expres.cz. Zúfalá Hanychová sa tento týždeň posťažovala svojim sledovateľkám v instastories, že už nevládze, popri všetkom, čo vrátane zverejňovania príspevkov na Instagrame musela stíhať počas dňa, sa ani nenamaľovala, čo je pre ňu zrejme veľká tragédia. Ktovie, kde bol jej priateľ Dopita, keďže práve ten mal nahradiť Pepina a pomáhať Agáte s Instagramom.

Instagram/AH

V takejto vyhrotenej situácii ju samozrejme radi aspoň na diaľku podporili jej "holčičky", ako nazýva svoje verné sledovateľky. Zdá sa, že sa medzi ne zaradilla aj bývalá prvá dáma, herečka Dagmar Havlová Veškrnová a Agáte poslala po všetkých nepríjemných udalostiach podporný odkaz. "Nepodceňujte sa!! Nikdy!! To za Vás urobia iní!!" napísala jej a zrejme vychádza z vlastných skúseností. Ako sa kedysi priznala, neraz čelila posmeškom po tom, ako po vydaji za Václava Havla ho po jeho boku reprezentovala Česko ako prvá dáma. Spočiatku celkom nevedela ako sa správať ani obliekať, nikto jej vtedy ani neporadil, ale časom to už zvládala na jednotku. Zrejme má pocit, že podobnú podporu si zaslúži aj Hanychová. "Veľmi si to vážim," nezabudla sa jej prekvapená Agáta poďakovať za empatiu, zjavne si odkaz veľmi váži.

Najčítanejšie