Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zomrel Chandler z Priateľov! Život Matthewa Perryho († 54) bol už dlhšie komplikovaný
Zdielať na

Zomrel Chandler z Priateľov! Život Matthewa Perryho († 54) bol už dlhšie komplikovaný

Šokujúca správa prišla spoza oceánu. Americký herec, ktorého preslávila rola Chandlera Binga v mega úspešnom seriáli Priatelia, zomrel vo veku len 54 rokov. K absolútne nečakanej tragédii došlo u neho doma.

​Zdroje z orgánov činných v trestnom konaní pre TMZ povedali, že herca našli v sobotu v dome v oblasti Los Angeles, kde sa podľa všetkého utopil. Záchranári sa na miesto ponáhľali na základe oznámenia o zastavení srdca. Nemenovaný zdroj tvrdí, že ho našli vo vírivke v dome. Na mieste činu sa údajne nenašli žiadne drogy, ktoré by bolo možné spojiť s nečakanou tragédiou. Polícia predbežne vylúčila cudzie zavinenie.

Perry účinkoval vo všetkých 234 epizódach seriálu Priatelia. Jeho postava bola obľúbená u fanúšikov, jeho maniere a hlášky ostanú nesmrteľnými. Hral aj v mnohých ďalších seriáloch, ako Západné krídlo, Ally McBealová či dokonca aj v Beverly Hills 902 10, ale aj vo filmoch ako Len blázni sa ponáhľajú, Zmätená duša či Môj sused zabijak.

Pripomeňte si nezabudnuteľného Chandlera:

Hoci na obrazovke pôsobil vždy príjemne a optimisticky, v skutočnosti to také ružové nebolo. Matthew trpel závislosťou od drog a alkoholu, aj od liekov proti bolesti. Dokonca aj počas účinkovania v seriáli Priatelia bol na odvykacej kúre. Matthew sa o tejto bolestivej kapitole svojho života rozpísal v memoároch, ktoré vydal minulý rok a v ktorých podrobne opísal svoje problémy vrátane toľko diskutovaného priberania.

Je krutou hrou osudu, že poslednou fotkou, ktorú Matthew zverejnil, je záber na neho vo vírivke:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Naposledy sa pred kamery postavil v reunion šou Priatelia a zdalo sa, že sa necíti dobre, občas sa mu plietli slová a vyzerá byť tak trochu mimo. No minulý rok už vyzeral lepšie a zdalo sa, že všetko je na dobrej ceste, s vervou promoval aj svoju knihu spomienok. Matthew sa nikdy neoženil, ale pred niekoľkými rokmi bol krátko zasnúbený s Molly Hurwitzovou. Predtým bol spájaný s Lizzy Caplanovou. 

Najčítanejšie