Polojasno
14°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Absolútny šok v šoubiznise! Rozpadlo sa jedno z najstabilnejších manželstiev!
Zdielať na

Absolútny šok v šoubiznise! Rozpadlo sa jedno z najstabilnejších manželstiev!

Archívna reportáž

Že sa rozvádzajú tridsiatnici, štyridsiatnici či aj päťdesiatnici, nie je, žiaľ, nič neobvyklé. Keď sa ale rozídu šesťdesiatnici, už človek dvíha obočie, no rozvod sedemdesiatnikov je už priam nevídaný. Žiaľ, do tejto ojedinelej skupiny sa zaradila už aj oscarová super hviezda, 74-ročná Meryl Streep. Po 45 rokoch sa s jej 76-ročným manželom, sochárom Donom Gummerom, rozhodli žiť oddelene.

​No ako prekvapivo vyplýva z vyhlásenia, ktoré pár poskytol portálu Page Six, nie je to v ich živote novinka. Ich hovorca sa vyjadril, že manželia "žijú oddelene už viac ako šesť rokov, a hoci im na sebe bude vždy záležať, rozhodli sa pre samostatné životy".

Dvojica sa dala dokopy v roku 1978 a svoje áno si povedali neskôr v septembri toho istého roku počas romantického obradu v záhrade domu jej rodičov.  Majú spolu štyri deti: Henry (43), Mamie (40), Grace (37) a Louisa Jacobson (30), a tešia sa už piatim vnúčatám. Podľa portálu bola Streep, ktorá sa v piatok zúčastnila na udeľovaní cien Princesa de Asturias, naposledy videná spolu s Gummerom na odovzdávaní Oscarov v roku 2018. V roku 2012 sa pri zas preberaní jedného z jej troch Oscarov manželovi vyznala: "Najprv sa poďakujem Donovi, pretože keď na konci prejavu ďakujete svojmu manželovi, pustia už hudbu, a ja chcem, aby vedel, že všetko, čo si v našom živote najviac cením, si mi dal ty."

Pozrite si jej vyznanie manželovi:

V roku 2002 sa hviezda otvorila o svojom vzťahu s umelcom a pre Vogue uviedla, že tajomstvom ich dlhotrvajúceho manželstva bola "dobrá vôľa a ochota ohnúť sa - a občas aj mlčať". Ďalej vysvetlila: "Neexistuje žiadny plán, ako založiť rodinu. Je to vždy obrovské vyjednávanie. Ale mám celostnú potrebu pracovať a mať v živote obrovské putá lásky. Neviem si predstaviť, že by som ho sa jedného vzdala kvôli druhému." Ich deti sa tiež vydali v umeleckých stopách svojich rodičov.

Najčítanejšie